VIDEO Scene de rară cruzime în curtea unui liceu. Copilă de 11 ani bătută crunt de două eleve

miercuri, 06 septembrie 2023, 08:39
2 MIN
 VIDEO Scene de rară cruzime în curtea unui liceu. Copilă de 11 ani bătută crunt de două eleve

O fată de 11 ani a fost lovită cu cruzime de alte două fete de 12 ani, în curtea unui liceu din Hunedoara, imaginile violente fiind trimise mamei victimei, care a sesizat Poliția.

Poliţiştii din Hunedoara au anunțat că au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi de o femeie că fiica sa de 11 ani a fost agresată de alte două fete de 12 ani, în curtea unui liceu. Momentul a fost înregistrat, iar imaginile au ajuns inclusiv la mama fetei şi pe reţelele de socializare.

„În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani şi a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, ambele în vârstă de 12 ani”, a transmis, miercuri dimineaţă, IPJ Hunedoara, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că femeia a reclamat faptul că marţi a primit pe telefonul mobil o filmare cu momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa.

„Minora a relatat că a avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, au mai transmis poliţiştii.

Poliția a deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

În imaginile apărute pe rețelele de socializare se poate vedea cum copila este lovită în mod repetat de cele două fete. În timp ce este lovită, copila le imploră pe cele două fete să se oprească: „Nu mai poot”. Fata este lovită cu palmele, cu pumnii, trasă de păr, trântită, lovită cu picioarele în față și chiar călcată pe cap.

Imaginile, care vă pot afecta emoțional, pot fi văzute aici.

Comentarii