VIDEO Sute de elevi de la un liceu orădean s-au revoltat împotriva inspectoratului. Își apără directorul demis peste noapte

marți, 25 mai 2021, 13:39
1 MIN
 VIDEO Sute de elevi de la un liceu orădean s-au revoltat împotriva inspectoratului. Își apără directorul demis peste noapte

Câteva sute de elevi au protestat luni, 24 mai 2021, în curtea Colegiului Național "Emanuil Gojdu" din Oradea. Elevii doresc ca Inspectoratul Școlar Județean Bihor să revină asupra deciziei de demitere a directorului Florin Nicoară.
 

Protestul a avut loc la ora 12:30, după finalizarea orelor de curs. La protest au participat atât elevi, cât și profesori. Cu toții au purtat banderole portocalii, semnul distinctiv al Colegiului Național „Emanuil Gojdu”. Elevii au afișat pancarte cu diferite mesaje de susținere a directorului demis, precum: „Cu banderola portocalie, că așa-i la pușcărie”; „Nu decideți voi pentru noi”; „La proteste înainte, la terase mai apoi”; „În celulă sau pe terasă, Gojdiștii protestează”; „Elevii pușcăriași își vor gardianul fruntaș”; „Îl vrem pe Nicoară înapoi”; „Performanță, nu închisoare”; Sπ (pi) rit Gojdist”; Elevii de la terasă nu se lasă și altele.

În curtea școlii a fost și prof. Florin Nicoară, directorul demis al instituției după o decizie luată în Consiliul de Administrație a Inspectoratului Școlar Județean Bihor, la propunerea inspectorului șef, Virgil Blage.

Mai mult, pe bihon

 

Comentarii