VIDEO Un deputat PSD, acuzat că a amenințat un polițist după ce a parcat neregulamentar

marți, 07 ianuarie 2020, 12:28
2 MIN

Deputatul PSD Ilie Razvan Rotaru este acuzat ca a amenintat un politist, care i-a cerut sa mute masina, dupa ce parlamentarul a parcat neregulamentar, scrie ziare.com.

Bogdan Banica, presedintele executiv Sindicatul National al Politistilor din Romania SNPR DECUS, a scris pe Facebook despre acest incident, postand si un video cu un moment tensionat dintre parlamentar si politist care a avut loc pe 31 decembrie.

"Cand mai toti romanii intindeau mesele si pregateau sampaniile, colegul meu era la datorie, in Aeroportul Suceava. Asigura masuri de defluire a traficului in parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cat mai repede acasa. Observa un autoturism parcat neregulamentar si i se adreseaza soferului:

– Va rog din suflet sa eliberati zona, fara scandal…

Pe principiul 'pe mine ma vezi, pe ala nu', conducatorul auto incepe cocalareala. Ce nu e prins in filmare e ca i se solicita documentele de identitate, la care, surpriza: -' Nu iti dau niciun act, ba, sunt deputatul ROTARU RAZVAN-ILIE', si ii flutura politistului un carton cu poza stampilata", a relatat Banica.

Acesta sustine ca in filmare nu este surprins si momentul in care parlamentarul l-a amenintat pe politist, dar ca exista martori.

"La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probeaza cu martori, deputatul pluii mai si ameninta politistul: 'ajung eu la Bucuresti si te dezbrac in curul gol, am eu grija de tine'. Apoi il trimite in zona rusinoasa a maica-sii. Deputat da valoare, deh…", a notat Banica.
Acesta a precizat ca pe langa amenda si persimul suspendat, parlamentarul s-a ales si cu plangere penala.

"Pentru amenintare/ultraj deputatul Gropitza isi va face rost de o plangere penala.
Pentru oprire neregulamentara, nerespectarea indicatiilor politistului, neinmanarea documentelor pentru control si tulburarea ordinii si linistii publice a castigat o amenda de 2.240 lei. Basca permisul suspendat.

La mai mare, boss, felicitari pentru cum respecti legile tarii pe care si tu (paradoxal) le-ai votat. Daca nu erai parlamentar as fi zis ca esti un tupeist nemernic, o scursura sociala, un exemplu de frustrare si nesimtire ordinara. Dar din pacate esti deputat, Rotaru Razvan-Ilie si nu-mi permit sa-ti spun adevarurile astea", a adaugat Banica.

Comentarii