VIDEO: Un utilaj de deszăpezire a făcut ravagii pe autostradă: 12 răniți și peste 40 de mașini avariate

joi, 27 ianuarie 2022, 13:55
1 MIN
 VIDEO: Un utilaj de deszăpezire a făcut ravagii pe autostradă: 12 răniți și peste 40 de mașini avariate

Un utilaj de deszăpezire a provocat ravagii pe o autostradă din statul american Ohio. Zeci de mașini au fost avariate, uneie ieșind în decord, iar 12 persoane au fost rănite, potrivit News5 Cleveland.

Scenele au fost surprinse de o cameră de bord a unui camion, la finalul săptămânii trecute. Plugul circula cu viteză și arunca zăpada peste axul drumului, pe sensul celălat de mers. Bucățile de gheață au lovit cu putere mașinile care circulau regulamentar, pe cele trei benzi ale autostrăzii, iar unele dintre ele au derapat și au ieșit în decor.„Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu știam cum să reacționez, am fost uimit că cineva poate fi atât de nesăbuit. Mulți șoferi nu știau ce să facă, au încercat să își păstreze banda de mers”, a spus Michael Lemon, șoferul care a surprins imaginile.

Poliția a primit mai multe plângeri că un utilaj de deszăpezire care circulă pe banda de pe axul drumului aruncă zăpadă și gheață pe sensul opus de mers. Cel puțin 40 de vehicule au fost avariate, iar 12 persoane au fost rănite, potrivit autorităților locale.

Michael Lemon a povestit că atunci că a mai multe persoane aveau mâni rupte sau fețele pline de sânge după ce au făcut accident din cauza utilajului de deszăpezire.

Poliția a anunțat că investighează incidentul.

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii