Vocea României, sezonul 11, începe astăzi. Tot ce trebuie să știi despre cel mai tare show de talente

vineri, 08 septembrie 2023, 11:38
5 MIN
 Vocea României, sezonul 11, începe astăzi. Tot ce trebuie să știi despre cel mai tare show de talente

Vocea României 2023 începe vineri 8 septembrie pe PRO TV și pe VOYO. Sezonul 11 aduce noutăți atât în rândul antrenorilor, cât și în ceea ce privește desfășurarea concursului.  

Sezonul 11 promite să ofere nu doar talent muzical de înaltă calitate, ci și povești autentice și emoționante. Prin intermediul vocii, concurenții vor transmite trăiri profunde și pasiune, în timp ce antrenorii îi vor îndruma către succesul muzical.

Prima ediție de audiții pe nevăzute de la Vocea României 2023 

Audițiile pe nevăzute, din sezonul 11 Vocea României, încep exploziv. Unii dintre cei mai buni concurenți vor ajunge pe scena care le oferă șansa să-și facă vocea auzită. Antrenorii sunt pregătiți să lupte pentru cei pe care își doresc să-i aibă în echipele lor, iar Pavel Bartoș abia așteaptă să spună, din nou, „Să fie VOCE!”.

În această etapă, lupta dintre antrenori este evidentă. O concurentă care va întoarce toate scaunele, îl va face pe Tudor Chirilă să spună: „Vreau să fii convinsă, din punctul meu de vedere, că ceea ce ai făcut tu, acum, în seara asta, este una dintre audițiile alea care vor face sute de mii de vizualizări. Ești absolut extraordinară, felicitări! Mi se pare că ești o voce de finală. Te implor să-mi dai șansa să lucrez cu tine”.

Horia Brenciu și Theo Rose vor fi emoționați până la lacrimi. Cei doi antrenori din scaunul dublu vor trece prin momente care îi vor sensibiliza profund. „Ăla a fost riscul vieții mele. Aș vrea foarte mult să fii în echipa noastră”, îi va spune Horia, în lacrimi, unui concurente.

Încă de la primul sezon în scaunul de antrenor, Smiley știe foarte bine de cine are nevoie în echipa sa. „Oamenii te vor ține minte. Mă străduiesc să le creez concurenților mei momente prin care oamenii să-i țină minte și după Vocea României.”

„Eu te văd ca pe un mister pe care mi-ar plăcea să-l descopăr și mi-ar plăcea să facem ca profunzimile noastre să colaboreze și știu foarte bine că noi doi ne-am completa mult”, îi va spune Irina Rimes unui concurent care va întoarce toate scaunele și va ridica publicul în picioare.
 

Noutățile din sezonul 11 – Vocea României 

Dacă anul trecut antrenorii aveau doar butonul care le oferea ocazia să-și blocheze colegii, iar aceștia nu mai puteau fi aleși de concurentul de pe scenă, acum a mai apărut un buton în joc, cel de MUTE. Această nouă opțiune le dă ocazia antrenorilor să folosească butonul împotriva colegilor care se întorc alături de ei la anumite momente. Față de butonul „block”, acesta îi „lasă fără cuvinte” pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului. Trebuie să-i convingă pe cei de pe scenă pe… „Mute”. „E foarte important că sezonul ăsta avem butonul ăsta. O să am și eu o clipă de liniște. Nu există pedeapsă mai mare pentru Brenciu decât ce i-am făcut eu!”, va spune Tudor după ce va apăsa noul buton.

Tot sezonul acesta, în etapa audițiilor pe nevăzute, apare și camera învingătorilor – aceasta strânge momentele de victorie ale antrenorilor care au reușit să aducă în echipele lor concurenții pe care și i-au dorit.
 

Când începe Vocea României 2023

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului Vocea României va debuta vineri, 8 septembrie pe PRO TV și pe VOYO. Primul episod va fi transmis de la ora 20.30.

 

Antrenorii Vocea României 2023 – sezonul 11

Cinci antrenori se vor duela pentru a obține cu unul dintre concurenții lor titlul de cea mai bună voce a României în 2023. Horia Brenciu, cunoscut pentru experiența sa vastă, se alătură lui Theo Rose, aducând o combinație de cunoștințe și prospețime. Alături de aceștia, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă completează echipa, oferind o diversitate de perspectivă și experiență.

Antrenorii sunt cei pe care îi vedem pe scaune, însă aceștia sunt ajutați de specialiști, cei care îi vor susține pe concurenți. Printre aceștia, Irina Baianț, una dintre cele mai cunoscute soprane din România, care a cântat pe cele mai importante scene ale lumii, în Franța, Belgia, Olanda, Germania și alte țări, a primit invitația de a fi Vocal Coach pentru membrii echipei lui Tudor Chirilă.

Smiley va fi ajutat din postura de vocal coach de Alina Dincă, cea care a fost alături de el încă din 2011.

Cine prezintă Vocea României – sezonul 11

Pavel Bartoș va prezenta și cel de-al 11-lea sezon de la Vocea României. Așa cum ne-am obișnuit deja, carismaticul prezentator va aduce un plus de farmec emisiunii.

Pavel Bartoș a vorbit despre noul sezon Vocea României. Glumeț și carismatic, așa cum îl cunoaștem deja, prezentatorul a mărturisit că și în această toamnă telespectatorii vor avea parte de surprize uimitoare, prima dintre ele fiind chiar noul antrenor – Horia Brenciu. 

„Începe Vocea României, de la ora 20:30. E o ediție incendiară, avem antrenori noi, avem scaunul dublu – Horia Brenciu și Theo Rose. Este un scaun explozibil din toate punctele de vedere. Eu mă mir și mă bucur că a rezistat acest scaun. Este extraordinar și mă bucur că se întâmplă. Va fi Vocea României, așa cum v-o doriți, așa cum v-o imaginați. Am emoții și acum, dar în timp am învățat să le transform în ceva bun. Așa sunt!”, a spus Pavel Bartoș.

Sursa: StirilePROTV

Comentarii