Waze reactivează o funcție accesată de șoferi. Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației

sâmbătă, 30 decembrie 2023, 18:55
1 MIN
 Waze reactivează o funcție accesată de șoferi. Una dintre cele mai bune caracteristici ale aplicației

Waze a devenit armă indispensabilă în lupta împotriva aglomerației din trafic, întrucât colectează informații de pe dispozitivele mobile și determină locurile cele mai aglomerate și eventualele situații din trafic.

În luna septembrie 2023 scriam că aplicația Waze, foarte populară printre șoferi, renunțase la una din funcțiile de raportare a mașinii de poliție întâlnită în trafic. Atunci, utilizatorii iOS nu mai puteau vedea opțiunea „Cealaltă parte” / „Other side” atunci când voiau să raporteze mașina de poliție.

Mulți utilizatori au considerat la acea vreme că era un pas uriaș înapoi, șoferii care o foloseau fiind de părere că ar trebui să avem cu toții grijă unii de alții, iar faptul că puteam marca poliția pe cealaltă parte a drumului ajuta în trafic.

Se pare că decizia nu a fost definitivă și a rost remediată după cel mai recent update, asta pentru că la final de 2023 observam că în aplicație a revenit pictograma care avertizează că o mașină de polițe se află pe cealaltă parte a drumului. (promotor.ro)

Comentarii