Zece spectacole în luna iunie la Opera Iași! Două vor fi în aer liber

vineri, 28 mai 2021, 11:00
1 MIN
 Zece spectacole în luna iunie la Opera Iași! Două vor fi în aer liber

Opera Națională Română Iași a pregătit un program intens pentru luna iunie, când sunt programate zece evenimente.

Primele reprezentații vor avea loc la finalul săptămânii viitoare. Sâmbătă, 5 iunie, e programată Gala Copiilor, iar a doua zi baletul romantic ”Giselle”, de Adolphe Adam, care va putea fi urmărit și pe 19 iunie.

Pe 20 iunie, copiii au posibilitatea de a se bucura de un spectacol de balet special gândit pentru ei, ”Alba ca Zăpada”.

Recenta colaborare stabilită de Opera ieșeană cu Universitatea Națională de Arte ”George Enescu” din Iași are ca rezultat și programarea spectacolului ”Directorul de teatru”, pe 7 și 8 iunie.

Iubitorii operelor lui Mozart sunt așteptați pe 10 iunie la o nouă întâlnire cu ”Don Giovanni”, iar pe 23 iunie va avea loc o nouă premieră, ”Don Pasquale”, de Gaetano Donizetti.

Pe lângă aceste opt evenimente, care vor fi organizate în Sala Mare, Opera ieșeană propune publicului și două reprezentații în aer liber, în Parcul Teatru Cub. Acestea vor avea loc pe 13 iunie, când e programată o Gală de Operă, și pe 28 iunie, când vor putea fi ascultate arii din Coruri celebre.

Biletele de intrare la spectacolele lunii iunie pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro și de la Agenția Operei, situată în foaier.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii