Amânare din motive de Covid: doi candidaţi la funcţia de directori susţin azi proba scrisă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 08.12.2021

Amânare din motive de Covid: doi candidaţi la funcţia de directori susţin azi proba scrisă

GALERIE
concurs, directori, covid
  • concurs, directori, covid
- +

Doar doi candidaţi pentru posturile de director şi director adjunct vor susţine astăzi proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de director, sesiunea specială.

 Astfel, conform metodologiei, candidaţii care nu au putut participa pe 15 octombrie din cauza infectării cu Covid-19 sau pentru că s-au aflat în izolare s-au putut înscrie la sesiunea specială. Conform informaţiilor oferite de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, pe 15 octombrie au participat la proba scrisă 369 de candidaţi dintre cei 382 înscrişi, lipsind 11 candidaţi. La acel moment, pe lângă cei 11 candidaţi neprezentaţi, doi candidaţi au solicitat să susţină proba în sesiunea specială care are loc astăzi. Rezultatele la proba scrisă de pe 15 octombrie au fost publicate deja, potrivit metodologiei fiind declaraţi „admişi” cei care au obţinut cel puţin nota 7, urmând să poată participa la proba de interviu. În perioada 21 octombrie - 1 noiembrie, potrivit calendarului oficial al concursului, se înregistrează opţiunile candidaţilor pentru unitatea la care candidează şi, în funcţie de opţiune, se depun documentele pentru unităţile de învăţământ care necesită avize suplimentare.

Astăzi, pe 28 octombrie, vor fi publicate rezultatele probei scrise de astăzi, urmând ca pe 29 octombrie să se soluţioneze eventualele contestaţii. Transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităţilor locale şi companiilor/universităţilor se va face în perioada 28 octombrie - 2 noiembrie, iar perioada 2- 10 noiembrie este prevăzută pentru constituirea comisiilor pentru proba de interviu. Pe12 noiembrie se va publica graficul de desfăşurare a interviurilor. Ultima probă din cadrul concursului pentru funcţia de director sau director adjunct va avea loc în perioada 15 noiembrie - 8 decembrie, iar pe 13 decembrie candidaţii declaraţi admişi pentru mai multe funcţii sau unităţi de învăţământ îşi vor exprima opţiunile, pe 17 decembrie urmând să se valideze rezultatele finale. În perioada 20- 22 decembrie se vor emite deciziile de numire, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022. Practic, în mod oficial, numele noilor directori de şcoli se vor cunoaşte ori la finalul lunii decembrie, ori după 10 ianuarie, o bună parte dintre candidaţii de la Iaşi alegând să îşi anonimizeze candidatura. Cei doi candidaţi care susţin astăzi proba scrisă în sesiunea specială au ales să îşi anonimizeze numele. Proba scrisă din această sesiune se va desfăşura în Corpul D al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Întâlnire online între democraţii

Lucian DÎRDALA

Întâlnire online între democraţii

Deocamdată, administraţia Biden nu doreşte decât să reafirme leadership-ul american în spaţiul pe care mass media încă îl numeşte „lumea liberă”. Este greu de crezut că, în acest moment, Statele Unite au capacitatea ori dispoziţia să exercite presiuni semnificative asupra participanţilor mai puţin merituoşi, şi cu atât mai puţin asupra statelor neinvitate la summit, cum ar fi Turcia.

Filmuletul zilei

opinii

Identităţi în oglindă (II)

Florin CÎNTIC

Identităţi în oglindă (II)

Nimic mai firesc cu ocazia Zilei Naţionale decât o discuţie despre ce înseamnă „să fii român”. Evreu român.

Istoria (sau isteria) unui boxer

Radu PĂRPĂUȚĂ

Istoria (sau isteria) unui boxer

Era pe vremea lui Ceaşcă un boxer sas pe care-l chema Stumpf, ne spunea Ghiţă Mutu din plutonul nostru Ghiţă intrase la facultatea de textile de la Cisnădie, de unde ştia povestea cu Stumpf, care era de fel de pe acolo. 

Ministere „croite” şi răscroite

Nicolae CREŢU

Ministere „croite” şi răscroite

Mai mult decât oriunde altundeva, cel puţin pe aici, prin Europa, la noice declară „liderii” politichiei trebuie dat „la întors”, pe reversul de biată, mai dosnică, retorică a asigurărilor „liniştitoare” puse în circulaţie publică, mediatică. 

pulspulspuls

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Pentru că tot am deschis ieri pârtia din acest sezon de iarnă cu ce se mai vorbeşte în lumea halatelor albe ca zăpada din târg, povestindu-vă cum s-a bătut palma ca mister Bazil Usturoi să rămână şef acolo unde est, şi pentru că vine vorba aşa de rar despre treburile astea extra-Covid din domeniu, am zis că numai bine să vă mai spunem una scurtă dar vioaie pe azi, că tot e miercuri, zi de post fără nicio dezlegare, nici la peşte, nici la vin sau undelemn. 

Caricatura zilei

Lapoviță

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.