anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Amânare din motive de Covid: doi candidaţi la funcţia de directori susţin azi proba scrisă

GALERIE
concurs, directori, covid
 • concurs, directori, covid
- +

Doar doi candidaţi pentru posturile de director şi director adjunct vor susţine astăzi proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de director, sesiunea specială.

 Astfel, conform metodologiei, candidaţii care nu au putut participa pe 15 octombrie din cauza infectării cu Covid-19 sau pentru că s-au aflat în izolare s-au putut înscrie la sesiunea specială. Conform informaţiilor oferite de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, pe 15 octombrie au participat la proba scrisă 369 de candidaţi dintre cei 382 înscrişi, lipsind 11 candidaţi. La acel moment, pe lângă cei 11 candidaţi neprezentaţi, doi candidaţi au solicitat să susţină proba în sesiunea specială care are loc astăzi. Rezultatele la proba scrisă de pe 15 octombrie au fost publicate deja, potrivit metodologiei fiind declaraţi „admişi” cei care au obţinut cel puţin nota 7, urmând să poată participa la proba de interviu. În perioada 21 octombrie - 1 noiembrie, potrivit calendarului oficial al concursului, se înregistrează opţiunile candidaţilor pentru unitatea la care candidează şi, în funcţie de opţiune, se depun documentele pentru unităţile de învăţământ care necesită avize suplimentare.

Astăzi, pe 28 octombrie, vor fi publicate rezultatele probei scrise de astăzi, urmând ca pe 29 octombrie să se soluţioneze eventualele contestaţii. Transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităţilor locale şi companiilor/universităţilor se va face în perioada 28 octombrie - 2 noiembrie, iar perioada 2- 10 noiembrie este prevăzută pentru constituirea comisiilor pentru proba de interviu. Pe12 noiembrie se va publica graficul de desfăşurare a interviurilor. Ultima probă din cadrul concursului pentru funcţia de director sau director adjunct va avea loc în perioada 15 noiembrie - 8 decembrie, iar pe 13 decembrie candidaţii declaraţi admişi pentru mai multe funcţii sau unităţi de învăţământ îşi vor exprima opţiunile, pe 17 decembrie urmând să se valideze rezultatele finale. În perioada 20- 22 decembrie se vor emite deciziile de numire, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022. Practic, în mod oficial, numele noilor directori de şcoli se vor cunoaşte ori la finalul lunii decembrie, ori după 10 ianuarie, o bună parte dintre candidaţii de la Iaşi alegând să îşi anonimizeze candidatura. Cei doi candidaţi care susţin astăzi proba scrisă în sesiunea specială au ales să îşi anonimizeze numele. Proba scrisă din această sesiune se va desfăşura în Corpul D al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X