anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

vineri, 24.03.2023

Camera de Comerţ te învaţă cum să fii un bun anteprenor

GALERIE
Camera de Comert cursuri2
 • Camera de Comert cursuri2
- +

O nouă serie de cursuri destinate persoanelor care au o afacere dar şi tinerilor absolvenţi ori şomerilor va avea loc la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. Instituţia continuă dezvoltarea gamei de cursuri profesionale dedicate persoanelor fizice care doresc să se specializeze în unul din cele 14 domenii. Astfel, sunt 11 cursuri autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi trei cursuri care nu au nevoie de autorizaţie. 

La prima categorie ieşenii pot alege unul din cursurile: Inspector de resurse umane, Contabilitate primară şi financiară, Manager proiect, Expert achiziţii publice, Competenţe antreprenoriale, Specialist în managementul deşeurilor, etc., iar din a doua categorie, cursurile: Responsabil cu gestiunea deşeurilor, Achiziţii publice – noutăţi legislative şi Management de proiecte. Preţurile pentru cursurile care nu au nevoie de autorizaţia ANC costă 200 de lei, respectiv 250 de lei iar cele autorizate costă între 500 şi 850 de lei, în funcţie de curs.
 
„Camera de Comerţ oferă posibilitatea urmării de cursuri acreditate, cursanţii obtinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Taxa de curs include formarea profesională, suportul de curs şi fişele de lucru în format electronic, examinarea finală şi certificatul de absolvire. Grupele trebuie să fie formate din minim 10 cursanţi”, au precizat organizatorii. Pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ există un discount de 15%  iar pentru şomeri, studenţi, persoane cu dizabilităţi şi pentru cei care se înscriu împreună cu un prieten ori membru al familiei există un discount de 10%. Ba mai mult, pentru grupurile de minim cinci cursanţi, unul din membri beneficiază de gratuitate. Pentru mai multe detalii cu privire la aceste cursuri puteţi suna la numărul de telefon 0374.462462, sau puteţi scrie pe e-mailul: scoala@cciasi.ro . 
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Duşmanii democraţiei

Alexandru CĂLINESCU

Duşmanii democraţiei

„China e altceva”? Nu: e un regim comunist dur, o ţară a partidului unic şi în care mişcările fiecărui cetăţean sunt strict supravegheate. O victorie a „modelului” chinez ne-ar readuce în punctul din care am sperat că ne-am desprins.

opinii

Sateliţi

Neculai SEGHEDIN

Sateliţi

Cuvântul satelit a intrat, de multă vreme, în limbajul şi în cultura de masă. Se vorbeşte de oraşe satelit, personaje satelit, partide satelit etc., oricum, entităţi care au o libertate limitată, fiind legate puternic de o autoritate supremă. În prezent există câteva mii de sateliţi, nu toţi activi şi foarte puţini vizibili.

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

pulspulspuls

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Pe astăzi, stimaţi telespectatori, dacă tot pare în sfârşit că vine primăvara, haideţi să vă spunem câteva şi despre unii seniori din târg care au multe primăveri, multe din ele prin politichie sau, oricum, pe banii noştri. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.