Advertorial

CEZ Vânzare, furnizor de energie și gaze naturale, este prezent în capitala Moldovei din luna octombrie cu oferte avantajoase destinate tuturor consumatorilor

marți, 12 decembrie 2017, 12:15
2 MIN
 CEZ Vânzare, furnizor de energie și gaze naturale, este prezent în capitala Moldovei din luna octombrie cu oferte avantajoase destinate tuturor consumatorilor

Cel mai important furnizor de energie electrică și gaze din sud-vestul României, CEZ Vânzare, a intrat pe piața Iașului din octombrie 2017, venind în întâmpinarea fiecărui consumator, casnic sau agent economic cu servicii și soluții complete.

 Aflați ofertele avantajoase puse la dispoziție de către CEZ Vânzare, accesând direct website-ul, aici.
Sute de ieșeni și companii din diferite domenii de activitate, precum: medical, transporturi, servicii, producție, construcții sau comerț, au ales parteneriatul cu noul jucător de pe piața ieșeană.

CEZ Vânzare își propune pentru anul 2018 să dezvolte portofoliul de produse și servicii pentru a le asigura clienților săi servicii complete, care să le eficientizeze activitatea.

"Este o bucurie și o onoare să avem în comunitatea de business din Iași una dintre companiile cu mare tradiție pe piața de energie din România, cu mai bine de 12 ani prezență. După valul de giganți IT care și-au deschis la Iași birouri și centre tot mai mari, iată este momentul companiilor de energie să își anunțe prezența și să se implice prin investiții în orașul nostru." a precizat Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași.

CEZ Vânzare susșine comunitatea locală atât prin oferte de energie electrică și gaze naturale, cât și prin implicare în promovarea și dezvoltarea mediului cultural din Iași, fiind partener principal al Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT, desfășurat în luna octombrie 2017.
Iași este al doilea oraș în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara Olteniei, aria sa tradițională de operare, Timișoara fiind primul centru deschis în toamna anului 2016. În prezent, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este extinderea la nivel național a ariei de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale.

Parte a  Grupului CEZ în România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu peste 1,4 milioane de clienți, atât consumatori rezidențiali, cât și din zona de business și instituționali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în toate județele țării, oferind clienților săi pachetul dual de energie electrică și gaze naturale încă din anul 2010.

Comentarii