Chirica, despre îngrijitoarele de la creşa-groazei: „Nu vor mai intra niciodată în creşele din Iaşi”

vineri, 19 aprilie 2019, 12:20
2 MIN
 Chirica, despre îngrijitoarele de la creşa-groazei: „Nu vor mai intra niciodată în creşele din Iaşi”

Primarul Mihai Chirica a reacţionat astăzi în urma scandalului izbucnit la creşa-groazei. Edilul susţine că patru persoane au fost destituite în acest caz. 

„Nu voi mai tolera niciodată să se mai întâmple aşa ceva, în nicio instituţie de învăţământ, mai ales că noi şi finanţăm activitatea Direcţiei Creşe. Cele trei persoane implicate au fost destituite. Practic li s-a suspendat contractele de muncă, ele nu mai pot veni la serviciu, nici nu mă interesează unde se duc dar nu vor mai intra niciodată în creşele din Iaşi. Coordonatorul creşei nr. 10 a fost şi el destituit, nici nu contează că e în pragul pensiei, trebuia să aibă grijă să nu se întâmple acest lucru. Pentru că acele injurii nu se spuneau la cască, acele injurii se spuneau cu voce tare şi, din păcate, nu a avut grijă asupra acestui lucru.

M-am îndreptat un pic cu atenţia şi asupra doameni Ghioca, care a fost şi ea sancţionată cu avertisment, motivat de faptul că, totuşi, a avut o activitate mai bună în ultima perioadă în coordonarea activităţii Direcţiei Creşe. Sper să fie o lecţie de care să ţină cont toţi cei implicaţi şi poate avem şansa să nu se mai întâmple. Dacă nu s-a învăţat din lecţia asta şi se mai repetă voi proceda în aceeaşi manieră. Toată lumea va fi dată afară, dacă va fi nevoie. Găsim oameni competenţi care să facă educarea copiilor noştri. Voi fi intransigent în continuare, dacă se mai întâmplă acelaşi lucru”, a declarat Mihai Chirica.

 

 

Comentarii