Advertorial

De ce să alegi o geantă din piele naturală în detrimentul uneia din una din piele ecologică

sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 02:50
3 MIN
 De ce să alegi o geantă din piele naturală în  detrimentul uneia din una din piele ecologică

Gentile, indiferent de materialele din care sunt confectionate sunt fara doar si poate cele mai bune prietene ale femeilor atunci cand vine vorba despre accesorii. Este adevarat ca bijuteriile au o importante majora in ceea ce priveste completarea unei tinute, insa gentile au intotdeauna acel ceva care ne fac unice si mereu surprinzatoare. Geanta este un accesoriu foarte versatil avand in vedere ca aceasta reuseste sa indeplineasca simultan atat un rol estetic pentru tinutele noastre, cat si unul practic gratie faptului ca in interiorul acestora putem depozita o serie de lucruri de care avem nevoie. Acesta este probabil si unul dintre motivele principale pentru care orice femeie isi doreste o geanta de calitate pe care sa o poata folosi pentru vreme indelungata.

Este adevarat ca gentile alcatuiesc actualmente o gama foarte larga de produse, fapt pentru care femeile au de indeplinit o misiune destul de dificila atunci cand vor sa isi aleaga un nou model de geanta, care sa le reprezinte gusturile. O gama foarte diversificata de genti dama din piele naturala se regasesc astazi la Peloro.ro, un magazin online specializat in acest sens. De sa alegem o geanta din piele naturala in detrimentul uneia confectionata din piele ecologica.

    Calitatea
Calitatea este fara doar si poate un element care ar trebuie avut intotdeauna in vedere in conditiile in care acest lucru rezoneaza cu rezistenta in timp. Gentile din piele naturala cu siguranta sunt deja binecunoscute in intreaga lume pentru faptul ca dispun de o calitate exceptionala, lucru care inseamna ca daca va fi intretinuta in mod corespunzator, o astfel de geanta va putea fi utilizata pentru o perioada indelungata de timp. Gentile din piele ecologica sunt si ele calitative, insa de cele mai multe ori acestea cedeaza cu mult timp inaintea celor confectionate din piele naturala. Desigur ca rezistenta in timp este un lucru care depinde intr-o mare masura si de modalitatea de intretinere la care se recurge.

    Aspectul
Una dintre particularitatile care se pot observa cu usurinta intre gentile confectionate din piele naturala si cele din piele ecologica este aspectul acestora. Pielea naturala a fost mereu considerat un material de lux, fapt pentru care este destul de simplu sa facem diferenta dintre o geanta de piele si una din piele ecologica, chiar daca pentru un ochi neantrenat acestea ar putea parea similare. O geanta din piele naturala se potriveste oricarui stil vestimentar aducand intotdeauna un plus de eleganta si stil.

    Prestanta
Desi pare un lucru greu de crezut faptul ca o tinuta impecabila ne ofera un plus de incredere in noi, in realitate lucrurile sunt cat se poate de adevarate. O geanta din piele are o prestanta mai aparte spre deosebire de gentile din piele ecologica. Acesta este si unul dintre motivele pentru care multe femei aleg sa poarte o geanta din piele naturala atunci cand participa la interviuri, conferinte sau evenimente de natura similara, acolo unde imaginea personala joaca un rol foarte important.  
    

    

 

Comentarii