anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 04.12.2022

Directoarea Liceului de Informatică, premiată de preşedintele României

GALERIE
romanescu
 • romanescu
- +

Prof. Adina Romanescu a primit la Cotroceni distincţia Directorul Anului 2021.

Directorul Anului 2021, distincţie acordată la nivel naţional de către Asociaţia pentru Valori în Educaţie, sub înaltul patronaj al preşedintelui României, a ajuns la Iaşi. Distincţia a fost acordată directorului Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, prof. Adina Romanescu, chiar de către preşedintele Klaus Iohannis în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Cotroceni.

În competiţia pentru „Directorul Anului 2021” au intrat directori din întreaga ţară, fiind realizată o selecţie riguroasă realizată de membri ai comunităţii de afaceri din ţară, existând pentru fiecare participant recomandări din partea colaboratorilor, evaluări multiple, proces finalizat de un interviu la care participă reprezentanţi din zona de afaceri.

„A fost o selecţie riguroasă, care se revarsă în foarte multe zone, de la impactul în comunitate, dar şi aspecte de activitatea de la nivelul şcolii. Consider că acesta este premiul şcolii, iar eu cred că liceul nostru este şcoala anului 2021 şi am spus de la început acest lucru. A fost o perioadă cu o muncă susţinută, cu un nivel de comunicare foarte ridicat între noi profesorii, dar şi un nivel de comunicare ridicat cu elevii. Aşa s-au născut foarte multe activităţi, pentru că elevii îşi doresc foarte multe tipuri de activităţi”, a precizat prof. Adina Romanescu, care a adăugat şi faptul că pandemia nu i-a împiedicat să organizeze manifestări, subliniind că elevii au nevoie de aceeaşi deschidere şi implicare din partea profesorilor şi în cazul în care şcoala se desfăşoară în mediul online.

„Este important pentru noi că în pandemie am ales să nu ne oprim şi să nu ne scădem deloc ritmul. Am remarcat că elevii au nevoie de aceleaşi tipuri de activităţi şi de aceleaşi provocări, iar în perioada pandemiei ne-am desfăşurat activităţile ca şi cum ar avea loc în sala de clasă”, a completat directorul.

Pe lângă premiul acordat directorului Liceului „Moisil”, la Iaşi a ajuns şi titlul de Director al Anului 2021 pentru inovare, distincţie care a ajuns prof. Cătălin Condrea de la Şcoala Gimnazială Specială Paşcani. Disticţia a fost acordată însă în cadrul unei ceremonii separate, organizate de către Asociaţia pentru Valori în Educaţie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Râde ciob de oală spartă

Nicolae GRECU

Râde ciob de oală spartă

Înfrângerea Germaniei în faţa Japoniei a fost un accident, cea a Spaniei în faţa aceluiaşi adversar este dubioasă.

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (III)

Din ce în ce mai neliniștit, tânărul învățat în devenire Gh. Ivănescu formulează către fata de care se îndrăgostise, o serie de misive pe care se pare că nu a avut curajul să le expedieze.

China şi „stabilitatea socială”

Alexandru CĂLINESCU

China şi „stabilitatea socială”

China are o frumoasă tradiţie: în timpul aşa-zisei „revoluţii culturale”, fotografiile „duşmanilor poporului” erau lipite pe toţi pereţii şi pe toate gardurile. Regimul a reuşit să insufle teama de decădere socială, eficient şi pervers mijloc de coerciţie. Aşa stând lucrurile, orice mişcare de protest împotriva dictaturii partinice este un act de mare curaj.

George „Gogu” Constantinescu (2)

Neculai SEGHEDIN

George „Gogu” Constantinescu (2)

Integrala invenţiilor lui George Constantinescu a fost scrisă la Cluj, editată şi tipărită la Iaşi şi donată Muzeului Politehnicii din Bucureşti. Asta şi pentru ca legătura între cele trei oraşe să fie şi alta decât cea din butada conform căreia legile se gândesc la Cluj, se scriu la Bucureşti şi se aplică la Iaşi.

pulspulspuls

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Încă o poză care face cât o mie de cuvinte, de astă dată de la USR Iaşi

Iată o poză care face cât o mie de cuvinte, stimaţi telespecatori şi veţi vedea imediat de ce. Avem aici o desfăşurare de forţe a echipei USR cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale, prilej după cum ştim de defilare pentru public cu armată, avioane şi tromboane, dar, în acelaşi timp, este şi un prilej pentru partide ca să-şi arate muşchii. 

Caricatura zilei

Motorul Iubi

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.