Directoarea Liceului de Informatică, premiată de preşedintele României
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Directoarea Liceului de Informatică, premiată de preşedintele României

GALERIE
romanescu
 • romanescu
- +

Prof. Adina Romanescu a primit la Cotroceni distincţia Directorul Anului 2021.

Directorul Anului 2021, distincţie acordată la nivel naţional de către Asociaţia pentru Valori în Educaţie, sub înaltul patronaj al preşedintelui României, a ajuns la Iaşi. Distincţia a fost acordată directorului Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, prof. Adina Romanescu, chiar de către preşedintele Klaus Iohannis în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Cotroceni.

În competiţia pentru „Directorul Anului 2021” au intrat directori din întreaga ţară, fiind realizată o selecţie riguroasă realizată de membri ai comunităţii de afaceri din ţară, existând pentru fiecare participant recomandări din partea colaboratorilor, evaluări multiple, proces finalizat de un interviu la care participă reprezentanţi din zona de afaceri.

„A fost o selecţie riguroasă, care se revarsă în foarte multe zone, de la impactul în comunitate, dar şi aspecte de activitatea de la nivelul şcolii. Consider că acesta este premiul şcolii, iar eu cred că liceul nostru este şcoala anului 2021 şi am spus de la început acest lucru. A fost o perioadă cu o muncă susţinută, cu un nivel de comunicare foarte ridicat între noi profesorii, dar şi un nivel de comunicare ridicat cu elevii. Aşa s-au născut foarte multe activităţi, pentru că elevii îşi doresc foarte multe tipuri de activităţi”, a precizat prof. Adina Romanescu, care a adăugat şi faptul că pandemia nu i-a împiedicat să organizeze manifestări, subliniind că elevii au nevoie de aceeaşi deschidere şi implicare din partea profesorilor şi în cazul în care şcoala se desfăşoară în mediul online.

„Este important pentru noi că în pandemie am ales să nu ne oprim şi să nu ne scădem deloc ritmul. Am remarcat că elevii au nevoie de aceleaşi tipuri de activităţi şi de aceleaşi provocări, iar în perioada pandemiei ne-am desfăşurat activităţile ca şi cum ar avea loc în sala de clasă”, a completat directorul.

Pe lângă premiul acordat directorului Liceului „Moisil”, la Iaşi a ajuns şi titlul de Director al Anului 2021 pentru inovare, distincţie care a ajuns prof. Cătălin Condrea de la Şcoala Gimnazială Specială Paşcani. Disticţia a fost acordată însă în cadrul unei ceremonii separate, organizate de către Asociaţia pentru Valori în Educaţie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Paradoxul australian

Briscan ZARA

Paradoxul australian

Nu zic să accepţi pe oricine îţi bate în poartă, mai ales acum că stai într-un cartier select, curat, pretenţios, ai iarba tunsă la milimetru, în casă miroase a levănţică şi nu găseşti fir de praf nicăieri, dar trebuie totuşi trasată o linie între democraţie reală şi abuz democratic, cu damf de tiranie.

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Cristina DANILOV

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Banii - investiţii şi decizii de afaceri - sunt de obicei legaţi de domeniul matematicii, finanţelor şi statisticii, datele indică de fiecare dată când guvernele lumii se apleacă asupra lor unde ar trebui să dirijeze resursele financiare pentru ca întreaga societate să atingă un anumit nivel de prosperitate. Dar, în familie, lucrurile stau puţin altfel, oamenii nu iau decizii financiare doar pe foaie de calcul. Le iau după cină, uneori la un pahar de vin sau după ce au terminat treburile casnice, ţinând cont de priorităţi, intenţii, dorinţe, de istoria personală, de propria lor viziune asupra viitorului, de egoul lor, în fine, de marketingul, de promoţiile şi stimulentele salariale.

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X