I-a înfipt un cuţit în gât, a sărutat-o şi i-a spus că o iubeşte. Deznodământul
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 17.09.2021

I-a înfipt un cuţit în gât, a sărutat-o şi i-a spus că o iubeşte. Deznodământul

GALERIE
injunghiat
  • injunghiat
- +

Bărbatul care şi-a înjunghiat amanta ca pe miei a renunţat să mai ceară îndulcirea pedepsei. Constantin Corodeanu şi-a retras apelul declarat împotriva sentin­ţei de condamnare pronunţate la nivelul Tribunalului. Ca urmare, magistraţii Curţii de Apel au constatat rămânerea definitivă a sentinţei, Corodeanu fiind obligat la plata a 300 de lei reprezentând cheltuielile judiciare.

În vârstă de 22 de ani, tânărul din Trifeşti a înfiripat anul trecut o legătură amoroasă cu I.G., relaţia dintre cei doi ajungând în scurt timp să fie cunoscută de toţi vecinii, şi chiar de soţul femeii. Acesta a acceptat tacit faptul că era înşelat de soţia sa, Corodeanu fiind cunoscut ca violent. Pe 18 decembrie, femeia era singură acasă, iar amantul, în vizită la un prieten din satul vecin. I.G. i-a trimis un SMS prin care îl chema la ea. Dimpotrivă, Corodeanu a sunat-o pentru a-i cere să-i aducă nişte bani, de băut. Femeia l-a refuzat. Amantul a venit la ea, dar nu pentru o noapte de dragoste. A întins-o pe pat, după care i-a înfipt un cuţit în gât. Apoi a sărutat-o şi i-a spus că o iubeşte.

Femeia a reuşit să fugă şi să ceară ajutor, ajungând la spital aproape în ultima clipă. A supravieţuit, iar Corodeanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Magistraţii Tribunalului l-au condamnat la 5 ani de închisoare, pedeapsa minimă pentru această infracţiune. În plus, Corodeanu va trebui să plătească victimei sale 5.000 de euro ca despăgubiri şi să achite costurile de spitalizare, care s-au ridicat la aproape 32.000 lei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Restauraţia fără rest

Pavel LUCESCU

Restauraţia fără rest

Uitându-te la ce se întâmplă zilele astea în politica românească începi să-ţi dai seama că acum un an am luat de fapt o mare ţeapă şi că premierul pe care şi l-a dorit şi l-a impus Iohannis, Florin Cîţu, nu e decât versiunea sintetică şi coafată a grindenilor, tudoşilor şi dăncilelor lui Dragnea pentru fraierii de „dreapta”.

Filmuletul zilei

opinii

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Ioan Alexandru TOFAN

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Schimbările, câte sunt, par a fi făcute de un copil râzgăiat care, supărat pe ursuleţul lui, vrea să îl transforme în maşinuţă. Sunt mutate băncile, ca să fie în cerc şi nu în rând. Se dă cu var. Sunt înlocuite tablele. Iar se dă cu var. Power-point-ul este încurajat să devină un limbaj universal, aruncându-se în inactualitate însuşi fundamentul culturii noastre europene, care este cuvântul. Power-point-ul se proiectează pe un var strălucitor. Se schimbă ordinea rubricilor în diverse tabele. Concluziv, se mai dă o dată cu var.  

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

George PLEȘU

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

Fără nici o îndoială, muzica pe care o ascultăm şi împărtăşim cu alţii este parte a individualităţii nostre, a identităţii personale, sociale şi culturale, inclusiv prin dorinţa de a ne integra, de a corespunde sau a ne diferenţia de majoritate. Departe de a fi doar distracţie sau o experienţă pur estetică, muzica este un limbaj în sine, care se dezvoltă continuu, odată cu omenirea.

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Grigore ILISEI

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Viaţa Ecaterinei Ilisei, născută Şerbu, şi purtând din 1960 până la căsătoria din 22 noiembrie 1965 numele de Moldovan, cel a bunicilor materni, care o înfiaseră spre a o scăpa de anatema „originii nesănătoase”, stigmat al regimului comunist, a fost hărăzită de Dumnezeu să-şi rânduiască viaţa sub semnul frumuseţii. Fusese plămădită să fie chip al splendorii umane. 

pulspulspuls

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Una scurtă pe azi despre subiectul ultimelor zile din politichia locală: cel despre demisia anunţată dar nescrisă a conţilierului userist Iulică Răzgândică.

Caricatura zilei

PNDL3

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.