Advertorial

Învață engleza și germana la cel mai bun centru lingvistic din România (P)

miercuri, 17 iunie 2020, 16:00
12 MIN

Cauți cursuri de engleză cu cel mai bun raport calitate – preț – avantaje? Vrei să înveți engleza la nivel de excelență? Vrei șanse reale pentru admiterea la o universitate din străinătate? Ai nevoie să-ți crești oportunitățile de angajare în țară și peste hotare? Vrei să ai un avantaj pentru o creștere salarială? Vrei un certificat lingvistic recunoscut internațional, valabil pe viață, acordat de Universitatea Cambridge din Marea Britanie, pe care să-l poți folosi la echivalarea diferitelor probe de limbă străină? Vrei pur și simplu să te simți relaxat ori de câte ori călătorești în străinătate și trebuie să comunici în principala limbă de circulație internațională?

O alegere inteligentă în formarea copilului tău și a ta este să cauți mereu excelența în educație. Alege un centru autorizat, care să-ți garanteze o pregătire înaltă și rezultate foarte bune la examenul final, unde profesorii experimentați predau folosind cele mai moderne și eficiente metode și își respectă cursanții.

Alege pentru cursurile de limbă engleză și pentru cursurile de limbă germană  cel mai mare centru lingvistic din țară, cu o experiență de peste 11 ani, unul dintre șase centre acreditate la nivel național. Datorită rezultatelor excepționale, Twinkle Star Exam Centre a fost desemnat „Cel mai Bun Centru de Pregătire Pas-cu-Pas” din România și “Gold Preparation Centre”de către Departamentul Cambridge Assessment English din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. Aceste recunoașteri recente, alături de multe altele obținute pe parcursul a peste un deceniu de activitate, plasează Twinkle Star pe prima poziție la nivel național ca centru de pregătire pentru examenele Cambridge și garantează cursanților obținerea unor rezultate excelente.

Anul acesta părinții din întreaga țara își pot înscrie copiii și adolescenții la unul dintre cursurile de la Școala de Vară Twinkle Star, în cadrul primei ediții desfășurate în premieră integral online.  Începând cu luna martie 2020, în contextul declanșării pandemiei Covid-19, a avut loc o trecere foarte rapidă a tuturor activităților centrului în mediul online. Practic, în acest moment, oricine se poate înscrie și poate beneficia de o pregătire lingvistică la cel mai înalt nivel posibil, pentru că în prezent toate cursurile oferite de Twinkle Star se desfășoară online, în timp real (live) și sunt accesibile de oriunde din țară și din străinătate. Oriunde s-ar afla, cursanții au nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet și de dorința de a se distra folosind limba engleză și/ sau germană.

Școala de Vară Twinkle Star – distracție online, în engleză și germană!

Conceptul Twinkle Star se adresează părinților care prioritizează investiția în educația copiilor și înțeleg că menirea lor de bază este de a oferi acestora oportunități astfel încât startul în accesiunea copiilor să fie asigurat. Părinții vin la noi pentru a își sprijini copiii și pentru a le oferi acces către o nouă lume unde limba engleză joacă atât  rol de comunicare cât și de valorizare a abilităților individuale.

Învățarea nu trebuie să fie în antiteză cu distracția, tocmai de aceea am pregătit pentru cei care doresc să se înscrie o scurtă incursiune către orele noastre online, sub numele de Săptămâna #connect, în perioada 22 – 26 iunie. Astfel, au un preview asupra modului în care pot învăța alături de cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România. După aceste ore părinții conștientizează că vacanța de vară este un moment prielnic de a continua activătățile de învățare a unei limbi străine, și mai mult, copii nu se simt constrânși ci își doresc acest cadru informal de învățare tocmai pentru că le oferă satisfacții.

Cele 2 ore petrecute zilnic în fața calculatorului în contextul actual devin o modalitate sigură de  învățare, pregătire și monitorizare a progresului. Modulele se desfășoară pe durata a 2 săptămâni, cu maxim 15 cursanți, pentru a putea oferi atenția cuvenită fiecărui cursant.

Trainerii noștri au adaptat programele de vară tocmai pentru a oferi o interacțiune autentică între cursanți prin jocuri de rol, săli virtuale de lucru în echipă, completarea task-urilor în timp real și cu feedback imediat în cadrul cursurilor live. Pe lângă cunoștintele lingvistice tinerii vor dobândi încredere, mai multă autonomie și vor învăța să își gestioneze nu numai emoțiile cât și timpul de lucru. Experiența Școlii de Vară contribuie la autodepășire, cu impact vizibil asupra rezultatului obținut ulterior la examenele Cambridge“, a declarat Ruxandra Rață – Bucevschi, fondator și manager general Twinkle Star Exam Centre.

Profesorii experimentați ai Școlii de Vară pun accentul pe jocuri, interactivitate, dezvoltare personală, creativitate, creșterea stimei de sine a copiilor, folosirea diferitelor tipuri de artă, dialog și feedback constructiv și metoda “blended learning”, care oferă mai multă autonomie copiilor. Atmosfera de învățare este sigură, relaxată, entuziastă, iar activitățile sunt adaptate nevoilor vârstei fiecărei grupe de cursanți. Părinții care caută o soluție sigură pentru ca vacanța copiilor să fie mai frumoasa si plină de activități educative și distractive îi pot înscrie la unul dintre nivelurile Școlii de Vară Twinkle Star.

Pentru limba engleză, cursurile sunt structurate pe șase niveluri de dificultate – Tiny Stars (4 – 6 ani), Little Stars (6 – 8 ani), Let’s Play (9 – 11 ani), Young Stars (12 – 14 ani), Essential English (11 – 16 ani) și Shine! (14 – 18 ani). Pentru limba germană, cei interesați pot opta pentru nivelul care li se potrivește cel mai bine – Germană pentru începători (11 – 14 ani), Germană nivel A1 (11 – 16 ani) sau Germană nivel A2 (11 – 18 ani). Toate detaliile despre ceea ce oferă fiecare curs si inscrierea la Școala de Vară se realizeaza pe site-ul  https://twinklestar.ro/scoala-de-vara-online/. În cazul unora dintre sesiunile de cursuri, locurile sunt ocupate aproape integral. În această perioadă, cei care doresc să se înscrie pentru locurile încă disponibile la Școala de Vară Twinkle Star beneficiază de un discount de tip “Last Call”, valabil până pe 30 iunie 2020.

De ce să-ți înscrii acum copilul la cursurile Twinkle Star din anul școlar viitor

Twinkle Star este cel mai mare centru de pregătire pentru Examene Cambridge din România, cu peste 5.000 de cursanți în Iași, Botoșani și Piatra Neamț iar prin cursurile online de engleză și germană suntem acum la dispoziția cursanților din toată țara, cu focus pe orașele: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Constanța.

Centrul are o experiență de 11 ani în pregătirea candidaților, fiind acreditat  “Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English  ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Categoriile de produse disponibile pe www.twinklestar.ro sunt: Scoala de Vara 2020, cursuri de engleza online, cursuri de germana online, examene Cambridge, examene pentru profesori. Twinkle Star are 40 traineri calificați în continuă dezvoltare profesională și este autorizat pentru organizarea de cursuri pentru profesori CELT-P și CELT-S (Certificate in English Language Teaching Primary & Secondary).

Din dorința de a oferi posibilitatea fiecărui copil de a învăța limba engleză și limba germană, am lansat o ofertă de pachete cu prețuri cu minim 30% reduse față de nivelul actual al pieței, valoarea acestora depășind însă cu mult nivelul acestei oferte accesibile tuturor.Promoția “Last Call” Școala de Vară este activă- la plata până pe 30 iunie cursanții beneficiază de reduceri între 6,5% și 20%, funcție de tipul de curs ales.

În plus, tuturor celor care vor să participe la cursurile Twinkle Star Exam Centre care vor începe din toamnă li se oferă o reducere suplimentară de 15% la plata anticipată până pe 30 iunie 2020.În urma acestor cursuri desfășurate pe o durata între 9 și 18 luni de zile se obține un certificat lingvistic international Cambridge, valabil pe viață, care poate fi util atât pentru echivalarea probelor lingvistice la admiterea în liceu sau la examenul de Bacalaureat, cât și pentru admiterea la o universitate din țară sau străinătate sau pentru oportunități de muncă în țară și în străinătate.

Cursurile de engleză oferite pe durata anului școlar 2020 – 2021 sunt cursuri de pregătire intensivă, la finalul cărora se obține prin examen un certificat lingvistic internațional Cambridge, valabil pe viață, care poate fi util atât pentru echivalarea probelor lingvistice la admiterea în liceu sau la examenul de Bacalaureat, cât și pentru admiterea la o universitate din țară sau străinătate sau pentru oportunități crescute de muncă în țară și în străinătate.

Majoritatea cursanților Twinkle Star optează pentru o colaborare de luna durată, care se poate extinde până la 9 ani de zile. Cursanții trec de la un nivel la altul de pregătire și certificare, cu rezultate excepționale și acumulează certificatele Cambridge care le atestă cunoștințele și abilitățile dobândite. Aceste rezultate excepționale, obținute de cei peste 6.500 de cursanți deținători ai unei diplome Cambridge, au dus la desemnarea centrului Twinkle Star ca fiind „Cel mai Bun Centru de Pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre”.

“Am investit timp și atenție deosebităîmbunătățirii constante nu numai a calității actului de predare și dezvoltare profesională continuă a cadrelor noastre, ci și optimizării la maxim pe parte tehnică, astfel încât experiența colaborării cu noi să fie una excepțională. Pentru a asigura condiții optime în care copiii se pregătesc, noi suntem singurii care oferim prin clauză contractuală garanția rezultatului (pentru clienții care parcurg cursuri cu durata de minim 9 luni de zile), astfel încât ne asigurăm că ai noștri cursanți sunt totalmente pregătiți în momentul în care susțin examenul. Îi asistăm încă de la început prin testare gratuită, organizarea unor simulări de examene pentru a se familiariza cu ceea ce înseamnă să treci prin experiența și totodată să cunoști în avans rigorile unui examen Cambridge, lucru care te ajută săîți gestionezi spre exemplu mult mai bine emoțiile unui examen de această anvergură.

Anual, peste 1500 de cursanți susțin examenele Cambridge la sediul nostru sau ne deplasăm la sediul partenerilor educaționali. An de an, rata de promovabilitate a examenelor Cambridge susținute de copiii care se pregătesc cu noi este de peste 99%. De asemenea, fiecărui cursant i se acordă o atenție deosebită iar grupele sunt dimensionate la maxim 15 cursanți. În urma unui studiu realizat pe un eșantion de 803 clienți din totalul de 5.000 de cursanți, a reieșit un grad de satisfacție deosebit de ridicat privind calitatea și interactivitatea cursurilor – 98% dintre cursanți și părinții acestora au acordat calificative maxime centrului nostru. Un plus este și acela că pe durata anului școlar candidații sunt încadrați în urma testării în funcție de nivelul la care se aflăși nu de vârstă”, a adăugat Ruxandra Rata-Bucevschi. Cei care nu au reușit să ne cunoască până acum o pot face în cadrul Săptămânii #connect prin participare la o lecție gratuită, completând formularul aici.

Abonamentele valabile pentru anul școlar 2020 – 2021 includ 32 de ședințe și respectă structura anului școlar din învățământul public. Pentru a veni în întâmpinarea părinților, Twinkle Star le pune la dispoziție mai multe variante de plată: o singură rată, două rate și 10 rate lunare. Cursurile sunt structurate pe nivele iar costurileîncep de la 90de lei până la 180 de lei pe lună: Preşcolari (3 – 7 ani; ), Young Learners of English (YLE) Starters / Movers / Flyers 7 – 12 ani (Școala primară și gimnazială), Prepare (Se adresează cursanților de peste 10 ani, care au avut un contact slab cu limba engleză;), KET (Key English Test) (Școala gimnazială) Nivel A2; PET (Preliminary English Test) (Școala gimnazială – Liceu) Nivel B1;FCE (First Cambridge English) (Liceu) – Nivel B2; CAE (Cambridge Advanced English) (Liceu) – Nivel C1; 2h, CPE (Certificate of Proficiency  in English) (Liceu, Facultate) – Nivel C2; 2h. La preșcolari durata fiecăruia dintre cele 32 de ședințe este de o oră iar la toți ceilalți durata unei ședințe este de două ore.

În cazul în care există mai multe cursuri la care un cursant sau alți membri din familia acestuia participă, se aplică reduceri suplimentare, care pot ajunge până la 25% din contravaloarea totală a taxelor.

Oferta pentru examenele Cambridge începe de la 320 de lei pentru ciclul primar și ajunge la maxim 780 de lei pentru cea mai înaltă recunoaștere a nivelului de cunoștiințe lingvistice .

Cei care doresc să devină de la toamnă cursanți sau să-și continue parcursul educațional alături de Twinkle Star se pot înscrie/ reînscrie accesând https://twinklestar.ro/inscriere-an-scolar/.

Învață limba germană eficient și distractiv, alături de profesorii Twinkle Star

Centrul lingvistic Twinkle Star oferă și cursuri de limbă germană ce se adresează atât copiilor cât și adolescenților, indiferent că este vorba de cei care abia fac primii pași în studiul acestei limbi sau de cei care doresc să aprofundeze și să dezvolte cunoștințele dobândite până acum. Având o tematică variată și folosindu-se de materiale interactive, cursurile adresate copiilor le oferă acestora acces la primele noțiuni de vocabular și gramatică a limbii germane, astfel încât învățarea acestei limbi, considerată uneori dificilă, să devină o experiență distractivă și eficientă.

Abonamentele valabile pentru anul școlar 2020-2021, formate din 32 de ședințe, sunt următoarele: Germană preșcolari (Vârstaminimă 5 ani), Germană școlari (Vârsta minimă 7 ani), Kid A1- Vârsta minimă 10 ani, Kid A2 – Vârsta minimă 12 ani,B1, B2. Costul pachetelor de curs variează de la 90de lei până la 160 de lei pe lună.Doritorii se pot înscrie online pentru o testare gratuită, accesând https://twinklestar.ro/cursuri-germana/, pentru a fi siguri că aleg nivelul care li se potrivește cel mai bine.

Mai mult decât un centru lingvistic – o comunitate în creștere

Dacă vreți să aveți parte de o experiență de învățare și examinare de nivel internațional, diferită de sistemul clasic românesc, dacă pentru dumneavoastră sunt importante respectul reciproc și onorarea promisiunilor, dacă doriți să aveți certitudinea reușitei, alegerea este simplă și vă aparține. Înscriindu-vă la cursurile Twinkle Star, aveți garanția unei pregătiri de elită și a obținerii cu calificative excelente a certificatelor lingvistice. De asemenea, intrați într-o comunitate online de cursanți și părinți, în familia Twinkle Star. Site-ul  www.twinklestar.ro și pagina de Facebook sunt platforme de comunicare directă, pe care le puteți folosi pentru a afla informații, a solicita asistență la înscriere sau la plata cursurilor sau pentru a trimite feedback.

Twinkle Star Exam Centre ține foarte mult și la misiunea sa în societate, oferind plus valoare ori de câte ori acest lucru este posibil. Organizează webminarii de formare gratuite pentru toți profesorii interesați să fie la curent cu cele mai eficiente și moderne metode de predare. Se implică în diferite proiecte de CSR, așa cum s-a întâmplat încă de la începutul pandemiei și se întâmplă pe toată durata acestui an – Twinkle Star oferă cursuri și activități gratuite pentru copiii cadrelor medicale din linia întâi. Twinkle Star a stabilit, de-a lungul timpului, parteneriate și acorduri de colaborare cu peste 120 de parteneri, dovedind că este un centru de excelență educațională.

În 2018, Cambridge Assessment English a lansat în premieră în România concursul Preparation Centre Awards pentru a recompensa cele mai bune centre de pregătire pentru examene. S-au acordat trei premii pentru trei categorii: Abordare Pas-cu-Pas (Step-by-Step), Metodă de pregătire și Centru nou. Dintre cele 75 de instituții din cursa pentru cea de-a treia ediție din România, cea de anul acesta, Twinkle Star din Iași a fost desemnat cel mai bun centru de pregătire la categoria “Abordare Pas-cu-Pas”. Acest premiu certifică faptul că centrul de pregătire câștigător este o instituție care urmează sistemul de pregătire progresivă și oferă examene Cambridge English pentru toate nivelurile de învățare, însă nu numai. Acest premiu este o reflecție a calității oferite de-a lungul anilor”, a precizat Adina Mihaela Fit, Marketing Support Manager Cambridge Assessment English pentru România si Republica Moldova.

CONTACT Twinkle Star:

0371.504.305

office@twinklestar.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii