Nemţii vor să bage după gratii un hoţ de buzunare din Iaşi

joi, 19 ianuarie 2017, 21:44
1 MIN
 Nemţii vor să bage după gratii  un hoţ de buzunare din Iaşi

Un hoţ din buzunare din Iaşi va fi extrădat în Germania, fiind căutat de arităţile din această ţară pentru mai multe infracţiuni săvârşite aici. 

Ieşeanul a fost găsit în municipiul Iaşi, apoi a fost introdus în arestul preventiv. „Poliţiştii din Iaşi au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Germania pentru comiterea infracţiunilor de furt din buzunare şi înşelăciune. La data de 17 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Investigaţii criminale, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost depistat pe raza municipiului Iaşi. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii ieşeni au beneficiat de date obţinute prin intermediul Biroului Sirene. Cel în cauză avea emis pe numele lui un mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei.

Potrivit poliţiştilor, ieşeanul fura portofelele din genţile turiştilor apoi încerca să folosească cardurile. În acest sens, lua legătura cu ei şi încerca să le afle codurile PIN pentru a le fura banii din conturi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii