Scenariu hibrid la USAMV în al doilea semestru. Cazarea – în două etape

marți, 26 ianuarie 2021, 02:56
2 MIN
 Scenariu hibrid la USAMV în al doilea semestru. Cazarea – în două etape

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a stabilit felul în care se va desfăşura activitatea didactică în cel de-al doilea semestru. Practic, s-a decis că se va continua sistemul din primul semestru, o variantă hibridă, care conţine atât ore online, cât şi faţă în faţă, la sediul universităţii.

În mod concret, la licenţă, universitatea a decis ca facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie să efectueze activităţi didactice faţă în faţă în primele şapte săptămâni ale semestrului cu studenţii din anii I şi IV. Doar de la Horticultură vor veni la Iaşi la cursuri şi studenţii din anul al III-lea. Ceilalţi tineri, din anii II şi III, mai puţin excepţia de la Horticultură, vor desfăşura activităţile didactice online. Studenţii din anii terminali vor rămâne toate cele 10 săptămâni de activitate ale semestrului al doilea la Iaşi pentru a desfăşura activitate didactice în regim faţă în faţă, aceştia finalizând cursurile mai repede cu o lună pentru a-şi putea pregăti teza de licenţă.

„La Facultatea de Medicină Veterinară, în primele şapte săptămâni din semestrul al II-lea, studenţii din anii I – V, subgrupele A, vor efectua toate activităţile didactice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele B, vor efectua toate activităţile didactice online. În ultimele şapte săptămâni ale semestrului (8-14), subgrupele B, din anii I – V de studii, vor efectua toate activităţile didactice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele A vor efectua toate activităţile didactice online. Studenţii anului VI vor efectua toate activităţile didactice din cele 10 săptămâni de activitate ale semestrului al doilea în sistem faţă în faţă“, au precizat reprezentanţii USAMV.

Cazarea se va desfăşura în două etape: cei care vin în primele şapte săptămâni se cazează în perioada 12 – 14 februarie, iar cei care vin în partea a doua a semestrului se cazează în intervalul 2 – 4 aprilie.

Comentarii