Scenariu hibrid la USAMV în al doilea semestru. Cazarea - în două etape
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Scenariu hibrid la USAMV în al doilea semestru. Cazarea - în două etape

GALERIE
usamv
  • usamv
- +

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a stabilit felul în care se va desfăşura activitatea didactică în cel de-al doilea semestru. Practic, s-a decis că se va continua sistemul din primul semestru, o variantă hibridă, care conţine atât ore online, cât şi faţă în faţă, la sediul universităţii.

În mod concret, la licenţă, universitatea a decis ca facultăţile de Agricultură, Horticultură şi Zootehnie să efectueze activităţi didactice faţă în faţă în primele şapte săptămâni ale semestrului cu studenţii din anii I şi IV. Doar de la Horticultură vor veni la Iaşi la cursuri şi studenţii din anul al III-lea. Ceilalţi tineri, din anii II şi III, mai puţin excepţia de la Horticultură, vor desfăşura activităţile didactice online. Studenţii din anii terminali vor rămâne toate cele 10 săptămâni de activitate ale semestrului al doilea la Iaşi pentru a desfăşura activitate didactice în regim faţă în faţă, aceştia finalizând cursurile mai repede cu o lună pentru a-şi putea pregăti teza de licenţă.

„La Facultatea de Medicină Veterinară, în primele şapte săptămâni din semestrul al II-lea, studenţii din anii I - V, subgrupele A, vor efectua toate activităţile didactice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele B, vor efectua toate activităţile didactice online. În ultimele şapte săptămâni ale semestrului (8-14), subgrupele B, din anii I - V de studii, vor efectua toate activităţile didactice faţă în faţă, iar studenţii din subgrupele A vor efectua toate activităţile didactice online. Studenţii anului VI vor efectua toate activităţile didactice din cele 10 săptămâni de activitate ale semestrului al doilea în sistem faţă în faţă“, au precizat reprezentanţii USAMV.

Cazarea se va desfăşura în două etape: cei care vin în primele şapte săptămâni se cazează în perioada 12 - 14 februarie, iar cei care vin în partea a doua a semestrului se cazează în intervalul 2 - 4 aprilie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.