(VIDEO) Accidentul mortal de la Leţcani. Momentul impactului

luni, 30 mai 2022, 20:27
2 MIN
 (VIDEO) Accidentul mortal de la Leţcani. Momentul impactului

Un accident rutier grav a avut loc luni seară în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Leţcani.

Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat după ce maşina în care se afla un Audi, s-a izbit de un camion, a intrat într-un copac şi a luat foc.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord. 

Filmarea a fost făcută de la bordul unui TIR, al firmei Alt Team, care transporta un camion dinspre Podu Iloaiei spre Iaşi. Cei doi şoferi au coborât rapid şi s-au îndreptat spre Audi. Potrivit relatării lor, în maşină se afla un tânăr – la volan, un alt tânăr, „mai plinuţ” – pe bancheta din dreapta, şi o fată pe bancheta din spate.

Cititi si: Cazul tânărului de 18 ani carbonizat în maşină, la Leţcani. Ultimele momente

Cei doi au reuşit să-i scoată din maşină pe şofer şi pe fată – „semi-conştienţi”, dar tânărul din dreapta era prins în centura de siguranţă. Când au forţat să-l scoată şi pe acesta, o bubuitură puternică s-a auzit în maşină şi flăcările au început să cuprindă autoturismul. Vezi si (LIVE-VIDEO) Accident îngrozitor la Leţcani. O maşină a luat foc, un tânăr de 18 ani a murit carbonizat AICI

Din primele informaţii, autoturismul ar fi aparţinut pasagerului din dreapta, cel care şi-a pierdut viaţa în accident. Cei trei tineri aflati in masina sunt Andrei. A, Nicolae Dănuț I. (tanarul decedat) si Nicoleta M.

Comentarii