Tentativă de sinucidere sau accident?

A scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 8

sâmbătă, 11 mai 2013, 01:50
2 MIN
 A scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 8

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din cartierul Mircea. Acesta locuia împreună cu fraţii şi părinţii săi, la ultimul etaj al blocului D1, de pe strada Cerna nr. 10. Bărbatul s-a aruncat pe geamul de la bucătărie, în jurul orei 14,30. Medicilor, care au venit să-i acorde primul ajutor, tânărul le-a spus că a alunecat şi s-a dezechilibrat în timp ce fuma o ţigară, dar poliţiştii cred că el a intenţionat să se sinucidă.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a fost solicitat să intervină la un bloc din zona Mircea, unde un bărbat s-a aruncat de la etajul unui bloc. La faţa locului a fost trimis un echipaj de terapie intensivă care a acordat victimei primele îngrijiri medicale, după care a fost transportat la spital. Este vorba despre Anton G., în vârstă de 30 de ani“, a precizat cpt. Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU.

Locatarii s-au declarat îngroziţi de gestul tânărului. „El locuia în gazdă, la ultimul etaj. Stătea împreună cu fraţii şi părinţii lui. Nu înţeleg de ce s-a aruncat. Nu-l cunoşteam prea bine“, au spus locatarii. Când echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, tânărul respira şi putea să vorbească, dar starea sa s-a înrăutăţit pe parcurs.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, multimple fracturi ale oaselor feţei, hemoragie nazală, trei coaste fracturate, contuzie toraco-abdominală, pneumotorax pe partea dreaptă, contuzie pulmonară, hepatică şi fractură la nivelul femurului, pe partea stângă. Este în stare gravă, dar stabilă“, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă.

Acum se află internat în Secţia de Reanimare a Clinicii de Ortopedie. Poliţiştii au precizat că în cazul în care tânărul va muri, vor începe cercetările pentru a se stabili care au fost motivele pentru care bărbatul a intenţionat să se sinucidă.
 

Comentarii