Accident cumplit la Cernavodă: Cinci persoane au murit, iar un copil este dat dispărut

luni, 20 ianuarie 2014, 11:17
2 MIN
 Accident cumplit la Cernavodă: Cinci persoane au murit, iar un copil este dat dispărut

Rudele celor cinci persoane care au murit, duminică seară, după ce mașina în care se aflau a căzut de pe un pod, în zona localităţii Cernavodă, într-un canal de aducţiune, spun că în autoturism ar fi trebuit să se mai afle un copil, astfel că scafandrii vor intra din nou în apele canalului.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" va coborî din nou în apele canalului de aducţiune pentru a căuta trupul unui copil de nouă ani, ce s-ar fi aflat în maşina care, duminică seară, a căzut de pe un pod, la ieşirea din Cernavodă.
Poliţiştii au apelat la pompierii militari după ce rudele victimelor i-au anunţat pe anchetatori că în maşină ar fi trebuit să se afle şi celălalt fiu al şoferului, care nu este de găsit.
De asemenea, anchetatorii spun că şoferul maşini, un cetăţean de etnie turcă, nu figurează în baza de date a Poliţie Române ca fiind posesor al unui permis de conducere.
Cinci persoane, între care doi copii, au murit, duminică seară, după ce maşina în care se aflau a căzut de pe un pod, în zona localităţii Cernavodă, într-un canal de aducţiune adânc de aproximativ şapte metri, victimele fiind scoase după intervenţia scafandrilor de la ISU Constanţa.
Astfel, autoturismul circula pe DN 22C, dinspre Cernavodă către localitatea Ştefan cel Mare. La un moment dat, în timp ce traversa un pod rutier peste un canal de aducţiune, şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 44 ani, a pierdut controlul volanului, iar mașina a lovit balustrada de protecţie din dreapta sensului de mers şi a căzut de pe pod în apă. (Mediafax)

Comentarii