Accident feroviar grav în Germania. Două trenuri de persoane s-au ciocnit

marți, 09 februarie 2016, 10:16
1 MIN

Două trenuri de pesoane s-au ciocnit frontal în  Bad Aibling in Bavaria, Germania provocând mai multe victime. Nu se ştie de ce trenurile se aflau pe aceeaşi linie de cale ferată.

13:00 La fata locului este in plina desfasurare o ampla operatiune de salvare, la care participa si cateva elicoptere. Cele doua trenuri transportau, se pare, navetisti, iar din informatiile preliminare, printre calatori nu se aflau copii. Soselele din zona au fost inchise, la fel si linia ferata. Cauza accidentului nu a fost inca stabilita, insa ancheta autoritatilor este in curs.

12:30 Potrivit CNN, autoritatile locale au anuntat ca ar fi cel putin 8 morti in urma accidentului feroviar.

10:44  Cel putin patru oameni au murit si circa 150 au fost raniti marti dimineata, in urma coliziunii intre doua trenuri de navetisti langa orasul Bad Aibling (landul Bavaria), din sudul Germaniei, a anuntat politia germana,

Dintre cei circa 150 de raniti, 10 sunt in stare gravâ

10:00

Accidentul a survenit în jurul orei 07:00 AM, ora locală.

Doi oameni au murit si circa 100 au fost raniti in urma coliziunii a anuntat politia germana, citata de DPA.

Dintre cei circa 100 de raniti, 10 sunt in stare grava. Autoritatile au declansat operatiunile de salvare, in care sunt implicate cel putin opt elicoptere si mai multe ambulante. Deocamdata nu se cunoaste cauza coliziunii, mentioneaza stirileprotv.ro.

Comentarii