Accidente grave în acest weekend, în judeţ

luni, 22 mai 2017, 01:50
1 MIN
 Accidente grave în acest weekend, în judeţ

Condiţiile meteo din acest weekend le-au dat bătăi de cap medicilor urgentişti şi echipajelor de prim ajutor din judeţul Iaşi, aceştia având mai multe cazuri de accidente grave la care au intervenit. Astfel, Gheorghe S., din Popricani, a fost adus de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, policontuzionat în urma unui accident cu motoscuterul. 

Acesta a suferit un traumatism cranio-facial, cu o plagă sprâncenară dreapta, o contuzie toraco-abdominală, o contuzie a gleznei stânga, el fiind şi în stare avansată de ebrietate. După investigaţiile preliminare, acesta a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie. Tot în acest weekend, Ştefan D., în vârstă de 67 de ani, a fost adus de o ambulanţă C2 cu medic, direct la Spitalul de Neurochirurgie, în urma multiplelor traumatisme suferite în urma unui accident rutier.

Acesta a fost lovit de o maşină în timp ce era pe bicicletă şi a suferit fracturi multiple fronto-temporo-parieto-occipitale, o contuzie de bazin, fracturi costale la nivelul C5-C9, şi transferat apoi la Spitalul „Sf. Spiridon“ unde a fost dus pentru investigaţii suplimentare la Chirurgie Toracică. 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii