Aeroportul trece la programul de toamnă, de luni. VEZI ce modificări de curse apar

luni, 09 septembrie 2013, 10:52
1 MIN
 Aeroportul trece la programul de toamnă, de luni. VEZI ce modificări de curse apar

Aeroportul va trece începând de săptămâna viitoare la programul de toamnă. În afara dispariţiei curselor charter estivale, în programul zborurilor vor apărea două modificări, respectiv înlocuirea cursei spre Londra-Heathrow cu cea spre Londra-Luton şi înfiinţarea unor noi curse spre Bucureşti.

Miercurea viitoare va pleca ultima cursă charter spre Heraklion. De la 1 octombrie va dispărea şi cursa de luni spre Antalya. Grosul modificărilor în orarul Aeroportului va intra în vigoare de pe 27 octombrie. Astfel, în fiecare zi a săptămânii, de luni până vineri, este programată o nouă cursă Tarom de legătură cu Bucureştiul, cu aterizarea la Iaşi la 11.40 şi decolarea spre Bucureşti la 12. Marţea va fi programată o aterizare de la Luton, la 5.05, şi o decolare spre aceeaşi destinaţie, la 21.30, faţă de 19.50 care era ora plecării spre Heathrow.

Al doilea zbor de legătură cu Londra va avea loc joia, la aceleaşi ore. Zborul de miercuri de la Londra, cu aterizarea la Iaşi la 13.55, va fi anulat, ca şi cursa din weekend spre Londra. Orarul celorlalte curse, spre Bucureşti, Viena, Roma, Torino şi Bologna, va rămâne neschimbat.
 

Comentarii