Eroare sau teroare?

Alarmant! România, ţară plină de terorişti!

sâmbătă, 15 iulie 2017, 09:30
2 MIN
 Alarmant! România, ţară plină de terorişti!

Şi în România au apărut muguraşi de terorism; mai exact, avem compatrioţi (la prima vedere, puţini, ce-i drept) care se pretind membri ISIS ori chiar sunt, care au trecut sau doar se laudă că ar fi trecut la islamism şi care luptă / zic că luptă pentru cauza jihadului. 

Avem informaţii că există şi alţi terorişti în întreaga ţară, după cum urmează:
 
Într-un imobil din Bugetari trăieşte de decenii un terorist român care îşi terorizează în fiecare zi şi noapte vecinii. Nu-i terorizează cu vreun Kalaşnikov sau cu bombe artizanale: arma lui e bormaşina, cu care dă găuri în pereţi, să fixeze carpete pluşate şi etajere pentru bibelouri.
 
 Un cartier din Moldova este terorizat în fiecare zi de copilul Nelu, care nu respectă orele de odihnă, sparge geamurile cu mingea sau praştia, unge clanţele vecinilor cu smoală şi altele, toarnă aracet pe preşurile de la intrare, dă foc la scrisorile din cutiile poştale etc.
 
 Alt cartier e terorizat de o babă care ţine în cei 40 de metri pătraţi ai garsonierei 29 de maidanezi puricoşi, jegoşi, râioşi şi răi, care latră şi schelălăie non-stop, fac treaba mică şi mare pe parchet, iar când sunt scoşi la plimbare intră prin alimentare şi fură mezeluri.
 
 Cei din Hămesiţi sunt terorizaţi de cocoşul consăteanului Ilie Dulie, care zbiară de la 3 dimineaţa, mai ales duminica, din sfert în sfert de oră. Animalul a scăpat de fiecare dată când oamenii disperaţi au vrut să-l captureze sau i-au aruncat peste gard boabe de grâu roşu, otrăvitor.
 
 Gică din Consumatori e un binecunoscut terorist; el îşi terorizează colegii de pahar de fiecare dată când se îmbată şi începe să răcnească arii de operă, iar când ajunge acasă îşi terorizează familia. Unul dintre terorizaţi i-a tras mai demult cu halba în cap şi de-atunci s-a prostit mai tare.
 
 Locatarii cartierului Nemernici sunt terorizaţi de vecinul Aurel Gândac, de la parter, fost activist de partid, care şi-a închis cu plasă spaţiul de sub balcon şi creşte acolo porci; aceştia se comportă ca porcii, tăvălindu-se în propria murdărie, care pute de la doi kilometri şi atrage roiuri de muşte.
 
 Sute de români care şi-au cumpărat apartamente în complexul rezidenţial "Dealul cu scaieţi" sunt supuşi terorii în fiecare zi, motiv pentru care mulţi dintre ei vor deja să se mute. Teroriştii sunt nişte ţigani dintr-o casă învecinată, care ascultă zilnic manele la maximum cu geamurile deschise.

 

Comentarii