Amendat în Timişoara pentru că ar fi umblat beat cu căruţa în Vaslui

joi, 27 aprilie 2017, 11:07
2 MIN
 Amendat în Timişoara pentru că ar fi umblat beat cu căruţa în Vaslui

Caz incredibil în Timişoara. Un bărbat a primit acasă o amenda de 1.300 de lei pentru că ar fi condus băut o căruţă în satul Pădureni din judeţul Vaslui. Tânărul susţine, însă, că nu a călcat vreodată în localitatea vasluiană. El a contestat amenda trimisă prin poştă de Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Vaslui şi este hotărât să dea în judecată autorităţile.

„În fiecare zi am fost la lucru. Plec dimineaţa la 7:00 şi în jur de ora 5:00 ajung acasă, cam ăsta îmi este programul, nu aveam cum să lipsesc de acasă”, e argumentul tânărului din Timişoara, care s-a trezit acasă cu o amendă din partea poliţiştilor din Vaslui.

„În acea amendă scria că am condus în stare de ebrietate, am avut o alcoolemie de 1, 41 în aerul expirat. Am sunat la Poliţia din Huşi, din Vaslui, am vorbit cu dânşii, nu mi-au dat foarte multe informaţii. Am vrut să vorbesc cu poliţistul care mi-a întocmit dosarul penal, dânsul nu a vrut să vorbească cu mine”, a povestit Ionuț Marius Oprea.

Surprinzător e că, deşi bărbatul spune că nici măcar n-a ajuns vreodată în Vaslui, toate datele sunt corecte, CNP-ul, data naşterii, seria de pe buletin, spune tânărul.

„Semnătura nu apare, pentru că spune că nu recunosc, nu am vrut să semnez”, explică Ionuț Marius Oprea.

digi24.ro

Comentarii