Andreea Marin va obţine certificatul de antrenor pentru viaţă

vineri, 26 septembrie 2014, 07:13
1 MIN
 Andreea Marin va obţine certificatul de antrenor pentru viaţă

Cu un program extrem de încărcat, cu o fiică pe care o înconjoară cu toată atenţia şi suportul său, dar şi cu un soţ care aşteaptă iubire, Andreea Marin a găsit puterea necesară de a se întoarce pe băncile şcolii. Fosta "Zână" s-a înscris la cursurile de formare în coaching, iar în curând va obţine certificatul de antrenor pentru viaţă.

Andreea povesteşte cum trăieşte ea această perioadă plină din viaţa ei şi cum încearcă să îi împărtăşească soţului ei cunoştinţele acumulate.

"Din fiecare lecţie am ceva de câştigat. După opt ore în care rotiţele se învârtesc, ajung acasă, seara, fericită, plină de dragoste. Un alt aspect important e că te duci acasă şi îl ţii pe celălalt de vorbă până la două noaptea, ca să îi împărtăşeşti cu entuziasm ce ai trăit în acea zi. Şi îţi cauţi vorbele, şi îl faci să înţeleagă că se poate să fie mai bine pentru că există aceste instrumente de lucru.

Şi când observi că în celălalt există ecou pentru ceea ce tu tocmai descoperi, când ţi se spune: "Ştii? Ai dreptate, aşa e, hai să încercăm împreună", nu există mulţumire mai mare. Abia aştept să aplic ceea ce învăţ pe copilul meu. Aceasta va fi adevărata provocare. Lumea o să spună că fabulez, dar după fiecare lecţie obţin rezultate pentru omul din faţa mea", a mărturisit fosta "Zână".

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii