Angajată la Oncologie, mamă a unei fetiţe de 3 ani, lovită crunt de boala cu care lucrează zilnic

sâmbătă, 24 august 2013, 01:50
1 MIN
 Angajată la Oncologie, mamă a unei fetiţe de 3 ani, lovită crunt de boala cu care lucrează zilnic

Filiala ieşeană a Ordinului Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România (OAMMR) solicită sprijinul oamenilor cu suflet. După ce s-a dedicat ani în şir pacienţilor oncologici, Elena-Cristina Tudorache a ajuns ea însăşi victima acestei boli cumplite. Ieşeanca, asistent medical în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Institutului Regional de Oncologie (IRO), a fost de curând diagnosticată cu glioblastom, o tumoare cerebrală.

„Cristina este mama unei fetiţe de 3 ani, Maria, pe care îşi doreşte nespus de mult să o vadă la şcoală. Colegii au început o campanie de strângere de fonduri pentru a o sprijini, însă orice ajutor financiar este binevenit. Nu ignoraţi o colegă în suferinţă!“, spune Marius Asăndulesei, purtător de cuvânt al OAMMR, filiala Iaşi.

În urmă cu trei săptămâni, Cristina Tudorache a fost operată, însă de acum urmează să înceapă şedinţele de radioterapie şi chimioterapie. Pentru tratament, ieşeanca a estimat că ar fi nevoie de aproximativ 6.000 de euro, sumă pe care deocamdată nu o are.

Persoanele care doresc să o ajute financiar au la dispoziţie următoarele conturi: RO78RNCB0175033703160001 (RON) şi RO61RNCB0379033703160001 (EURO). Codul pentru ambele conturi este: RNCBROBUBANCA BCR.
 

Comentarii