Aproape totul despre contramanifestaţia PSD

marți, 07 februarie 2017, 02:50
4 MIN

* Preşedintele PSD, infractorul condamnat definitiv Dragnea, a declarat: "Pot spune că membrii şi simpatizanţii PSD nu mai pot fi ţinuţi în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-şi exprima dezaprobarea faţă de mişcarea de inspiraţie soroşistă la care asistăm. Simt că nu voi mai putea să ţin în frâu, de la centru, presiunea din organizaţiile din ţară, care pot aduce în stradă, la Bucureşti, aproape un milion de oameni.". Prin urmare, n-ar fi exclusă o mare contramanifestaţie a alegătorilor PSD, care să vină în Capitală ca minerii, în vremea manifestaţiei din Piaţa Universităţii…

* Există zvonuri credibile în acest sens: cică prin judeţul Teleorman au fost pregătite sute de excavatoare şi au fost angajaţi mii de zilieri, la săpat. De asemenea, multe firme de pompe funebre vor pune la dispoziţie dricurile, pentru a transporta alegătorii captivi până la Bucureşti, la demonstraţie.

* Auzind că ar fi posibil un mare miting PSD, directorii unor studiouri cinematografice de la Hollywood au declarat că oferă oricât pentru a putea filma contramanifestaţia în exclusivitate; imaginile vor face parte dintr-o viitoare superproducţie horror cu zombi.

* Dintr-o specifică lipsă de idei şi imaginaţie, susţinătorii PSD vor utiliza scandările şi lozincile manifestanţilor anti-ordonanţă, întoarse pe dos. Aşadar, în loc de "Hoţii!" ei vor scanda "Vardiştii!", în loc de textul "Revoluţia bunului simţ" vor scrie pe pancarte "Revoluţia prostului simţ", în loc de "Mamă, sunt în piaţă, să scap ţara de mustaţă!" vor scanda "Tată, sunt în piaţă, să scap ţara de barbă!" şi în loc de "Abrogaţi şi-apoi plecaţi!" vor scanda "Plecaţi şi-apoi abrogaţi!".

* Aceiaşi manifestanţi PSD vor scrie pe pancarte, în loc de "30 de lei pentru câine şi 200.000 de lei pentru javră", "200.000 de lei pentru câine şi 30 de lei pentru javră", în loc de "PSD / Ciuma roşie!" vor scanda "PSD / Ciuma roz!", în loc de "Deşteaptă-te, române!" vor cânta "Prosteşte-te, române!" şi în loc de cinci păpuşi uriaşe cu feţe de Dragnea, Grindeanu, Ponta, Tăriceanu şi Iordache în zeghe cu dungi orizontale, vor purta pe deasupra mulţimii cinci păpuşi identice, cu aceleaşi feţe, îmbrăcate în zeghe cu dungi verticale.

* Luând de bune porcăriile spuse la România TV şi la Antena 3 şi închipuindu-şi că au fost plătiţi cu 30 de lei câinii participanţi la manifestaţiile anti-ordonanţă, alegătorii din Teleorman şi multe alte zone ale ţării fără librării vor veni la contramanifestaţie cu câte zeci de câini împrumutaţi de pe la vecini, convinşi că vor face avere.

* Alţi fani ai lui Dragnea şi ai ordonanţei vor să pluseze, aducând porci şi vite, pentru care intenţionează să ceară mai mult, fiind mai mari. Un cioban din sudul ţării chiar a întrebat "Dacă vin cu toate oile din stână, 300, şi măgarii plus dulăii, cât îmi daţi?". La fel au întrebat şi unii văcari, înfocaţi susţinători ai PSD.

* Pe lângă alegătorii din mediul rural care se pregătesc să vină la Bucureşti cu câini, şi-au manifestat dorinţa de a veni la contramanifestaţie, "să-l apere pe domnu’ Liviu, care e bun şi cinstit", şi nişte doamne de vârsta a patra (spre a cincea), care vor să-şi aducă fiecare cele peste 50 de pisici cu care îşi împart garsonierele, spre disperarea vecinilor care nu mai suportă putoarea din bloc.

* Unii alegători PSD sunt decişi să vină la o eventuală contramanifestaţie împreună cu copiii lor, câte vreo cinsprezece de familie, pe motiv că "merită şi ei o plimbare cu autocarul la Bucureşti: fără alocaţiile lor eu ce-aş mai bea toată ziua?".

* Există trei mari categorii de susţinători ai ordonanţei lui Dragnea pe care nu se va conta în caz de contramanifestaţie: prima e formată din cei care n-au fost amnistiaţi ori graţiaţi, deci se află în continuare în închisoare; a doua e formată din cei care se tem să plece de acasă la Bucureşti, să nu le rămână casele nepăzite şi să le intre la furat cei din a treia categorie.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii