Au scăpat de prima înfrângere

miercuri, 04 februarie 2015, 02:43
2 MIN
 Au scăpat de prima înfrângere
CSMS Iaşi – Korona Kielce 1-1 (0-1), într-un meci amical disputat în Antalya. Gabriel Bosoi a marcat golul egalizator cu câteva minute înainte de final .Creţu s-a mutat în tabăra lui Iordănescu

 
 
CSMS Iaşi a jucat ieri al treilea meci de verificare din acest an. Aflată în cantonament în Antalya, echipa ieşeană a remizat, 1-1, în compania formaţiei Korona Kielce, care se clasează pe antepenultimul loc în prima ligă din Polonia. Korona a deschis scorul în min. 18, prin Fertovs,  iar Bosoi a egalat în minutul 85.  Antrenorul ieşenilor, Nicolo Napoli, a mizat în prima repriză pe Caparco (Grecu) – Voicu, Mihalache, Plămadă, Ţigănaşu – Ciucur, Creţu, Braga, Bole – Onduku, Boiciuc, iar în actul secund pe Grecu (Grahovac) – Mitic, Ciucă, Markovic, Bădic – Bosoi, Braga, Enescu, Coşereanu – Ciucur, Onduku. Jucătorii
Olah şi Liviu Mihai nu au fost folosiţi din cauza unor probleme de natură medicală, iar antrenorul Nicolo Napoli nu i-a folosit nici pe  Moisi, Chelaru şi Crenganiş.
Reamintim, în primele teste derulate în Turcia, Iaşul a câştigat cu 3-0 (0-0) confruntarea cu Pohang Steelers (Coreea de Sud) şi a remizat, 1-1 (1-0), cu FC Bunyodkor (Uzbekistan). Conform programării din ţară, următorul test al ieşenilor va avea loc vineri, cu NK Zvijezda Gradacac (Bosnia). În zilele următoare este posibil să apară şi un “amical” nou faţă de cele anunţate, în compania formaţiei FC Voluntari (liderul Seriei I a Ligii a II-a), care s-a cazat luni la acelaşi hotel la care stă CSMS, Kamelya World din Side.
După întâlnirea cu polonezii, Alexandru Creţu nu s-a mai întors în cantonamentul formaţiei ieşene, ci s-a deplasat la Mardan Palace, în Lara, un alt resort de cinci stele din Antalya. Aici, ieşeanul a făcut joncţiunea cu alţi jucători români, care au fost convocaţi de antrenorul naţionalei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, într-o selecţionată divizionară, care se va pregăti până pe 15 februarie în Turcia. În acest interval, fotbaliştii care aspiră la un loc în rândul tricolorilor vor disputa şi trei meciuri de verificare: pe 7 februarie, cu Bulgaria, pe 10 cu Sioni Bolnisi (echipă din prima ligă a Georgiei) şi pe 14 februarie cu Republica Moldova. Partidele, care nu vor figura în palmaresul echipei naţionale, vor fi transmise în direct de Digisport.  Toate informaţiile din Turcia au fost transmise de oficiali ai clubului ieşean.

Comentarii