Casa din New York în care s-au filmat importante secvenţe din „Naşul” este de vânzare

marți, 18 noiembrie 2014, 23:24
1 MIN
 Casa din New York în care s-au filmat importante secvenţe din „Naşul” este de vânzare

Casa în care s-au filmat importante secvenţe din filmul ‘Naşul’ şi care a aparţinut decenii întregi aceleiaşi familii este de vânzare, preţul propus fiind de 2,9 milioane de dolari, informează lefigaro.fr.

"Îi voi face o ofertă de nerefuzat" – este una din cele mai celebre replici din istoria cinematografiei, rostită de Don Vito Corleone în "Naşul". Ea s-ar putea aplica şi în domeniul imobiliar, pentru casa din film a familiei Corleone, aflate în centrul seriei de filme ce figurează sistematic în clasamentul celor mai bune pelicule din toate timpurile.

"Naşul" are trei premii şi şase nominalizări la Oscar, cinci premii şi două nominalizări la Globul de Aur, un premiu şi două nominalizări la BAFTA. Cu primul film lansat în 1972, iar părţile a doua şi a treia în 1974 şi 1990, "Naşul", inspirat din romanul lui Mario Puzo, este povestea lui Don Vito Corleone, mafiot din Sicilia ajuns cap al unei importante reţele mafiote din America. Personajele principale sunt interpretate de actori celebri, printre care Marlon Brando, Al Pacino, Robert de Niro, Robert Duvall, James Caan. (Agerpres)

Comentarii