CFR, o echipa decimata!

miercuri, 06 martie 2013, 21:47
2 MIN
 CFR, o echipa decimata!

Clujenii au 12 jucatori indisponibili inaintea partidei cu CSMS Iasi, de sambata

 

 

CSMS Iasi are o uriasa sansa de a sparge gheata in privinta punctelor obtinute in acest an. Dupa esecurile suferite in fata Rapidului si a Petrolului, echipa pregatita de Liviu Ciobotariu va avea in fata in etapa urmatoare, care se va disputa sambata, o echipa, CFR Cluj, ciuntita de absente. Antrenorul clubului ardelean, Paulo Sergio, nu va putea conta in duelul care conteaza pentru etapa a XXII-a a Ligii I de fotbal pe nu mai putin de 12 jucatori! Cadu si Godemeche sunt suspendati ca urmare a cartonaselor rosii primite in jocurile cu FC Vaslui, respectiv Otelul Galati, Piccolo sta ca urmare a cumulului de avertismente, in timp ce grupul accidentatilor, in care se afla de multa vreme Sare, Vass si Ronny, a fost ingrosat serios. Kapetanos, Pedro, Muresan, Bjelanovic, Felgueiras si Sepsi acuza probleme medicale si au sanse aproape nule de a evolua in partida gazduita de stadionul “Emil Alexandrescu”, Panin fiind trecut in grupul incertilor.

In atare conditii, CFR a ajuns sa-l recheme de la echipa secunda pe Nuno Diogo, care fusese pus in iarna pe lista de transferuri. Portughezul are chiar sanse de a face deplasarea la Iasi, desi a jucat foarte putin in acest sezon. In ceea ce priveste postul de portar, Paulo Sergio va apela la Edi Stancioiu, un alt fotbalist care a fost, pentru o perioada, in conflict cu conducerea, rezerva acestuia urmand a fi juniorul Man.

Biletele la partida dintre CSMS Iasi si CFR Cluj, care va incepe la ora 19, vor fi vandute incepand de maine, intre orele 10 si 15, la sediul clubului. Reamintim, tichetele costa 5 lei (peluze); 10 lei (tribuna B); 15 lei (tribuna A); 20 lei (tribunele 0A si 0B); 30 lei (tribuna 0).

 

 

 

i

 

Comentarii