Cinci parlamentari liberali îl suţin pe Marius Bodea în cursa pentru Primărie

miercuri, 21 octombrie 2015, 01:35
2 MIN
 Cinci parlamentari liberali îl suţin pe Marius Bodea în cursa pentru Primărie

 “Candidatura sa ar fi o datorie şi o onoare pentru Iaşi şi pentru ieşeni” se arată într-un comunicat de presă semnat de senatorul Mihaela Popa şi deputaţii Costel Alexe, Mugur Cozmanciuc, Grigore Crăciunescu şi Anton Doboş

Parlamentarii liberali fac front pentru sprijinirea lui Marius Bodea într-o eventuală candidatură la Primăria Iaşi. Într-un comunicat de presă semnat de cinci parlamentari ai PNL Iaşi, aceştia afirmă că Bodea este „cel mai potrivit lider local pentru a conduce Primăria Municipiului Iaşi”.
 
Directorul Aeroportului Internaţional Iaşi nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri pentru a-şi exprima un punct de vedere. „Credinţa noastră pleacă de la câteva considerente majore. În primul rând, avem convingerea că Iaşul are nevoie de un viitor primar al cărui proiect personal de succes să se fi identificat cu un proiect major al comunităţii care a schimbat cu adevărat, în bine, destinul oraşului şi al oamenilor.


În al doilea rând, un viitor primar trebuie să aibă în spate o vastă experienţă antreprenorială şi administrativ-publică, fără de care conducerea destinelor unei comunităţi ar deveni o sarcină mult prea grea. În al treilea rând, un viitor primar are nevoie de un larg consens al locuitorilor cetăţii, al mediului de afaceri, al societăţii civile şi, nu în ultimul rând, al factorilor de decizie de la cel mai înalt nivel”, se arată în comunicatul parlamentarilor liberali, asumat de senatorul Mihaela Popa şi deputaţii Costel Alexe, Mugur Cozmanciuc, Grigore Crăciunescu şi Anton Doboş.
 
Parlamentarii PNL Iaşi au adăugat că Bodea activează în partid de 17 ani, iar experienţa sa în administraţia locală şi centrală, precum şi în companii private îl recomandă ca „un adevărat manager, un adevărat vizionar implicat, un primar născut, crescut şi educat în Iaşi”.
 
„Domnul Bodea este, în acest moment, cel mai bun exponent al mediului antreprenorial-administrativ-politic al Iaşului. Candidatura sa ar fi o datorie şi o onoare pentru Iaşi şi pentru ieşeni”, au conchis parlamentarii ieşeni. Bodea nu s-a înscris în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primărie. Cu toate acestea, recent, într-o emisiune televizată, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu l-a nominalizat drept candidat al liberalilor la Primăria Iaşi.
 

Comentarii