Concurs: se caută logo pentru Centrul de Reuşită Universitară francofon al UMF Iaşi

luni, 08 decembrie 2014, 20:30
1 MIN

Studenţii din Iaşi pot să se înscrie la un concurs de crearea a logo-ului şi a pliantului de prezentare pentru Centrul de Reuşită Universitară francofon al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi (UMF).

Data limită de depunere a proiectelor este 11 decembrie ora 10.00, iar jurizarea şi depunerea proiectelor se va face online, fiind trimise pe adresa ovidiupetris@yahoo.com.

Pliantul trebuie să fie model armonică, cu deschidere pe două file faţă-verso, imagini şi text inspirat din materiale ataşate (CLICK AICI), de mărime generică A4. Acesta va trebuie să fie realizat şi bilingv, în limba franceză şi în română, iar premiul oferit pentru fiecare secţiune – logo şi pliant – este de 100 de euro. Pentru locurile 2 şi 3 sau menţiune se oferă câte o diplomă, iar înscrierea la proiect presupune cedarea tuturor drepturilor de autor.

Pliantele vor trebui să conţină, de principiu, cuvinte cheie precum Universitatea de Medicină şi Farmacie şi Centrul de Reuşită Universitară.

În Iaşi mai există astfel de centre la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“.

 

Comentarii