Copiii de la o grădiniţă din Iaşi au dus Ziua Copilului la Grădinari

joi, 02 iunie 2016, 12:46
1 MIN

De ziua copilului, în cursul zilei de ieri, 18 copii de la Grădiniţa din satul Grădinari, comuna Golăiesti, judeţul Iaşi, au avut parte de o surpriză plăcută. 

Colegi de-ai lor, de la Grădiniţa cu program prelungit "Cuvioasa Parascheva" din Iaşi i-au vizitat şi le-au dus dulciuri, hăinuţe, jucării şi pizza. Cea care s-a gândit la această activitate este educatoarea de la Grupa Mare E – Cristina Badi, unde sunt înscrişi 26 de copii.

Aceasta cunoştea mai demult situaţia copiilor de la grădiniţa din mediul rural şi a dorit să le aducă un zâmbet de 1 Iunie. „Scopul acestei vizite a fost  să ajutăm copiii defavorizaţi, am dus haine, rechizite, dulciuri…”, specifică Cristina Badi.

La rândul său, directorul instituţiei de învăţământ spune că activitatea este inclusa într-un proiect mai vechi. „Noi avem deja un proiect cu tradiţie, în cadrul căruia facem activităţi caritabile. Am dorit să mergem la aceşti copii pentru că de 1 iunie este ziua fiecărui copil şi trebuie să fim aproape de cei care sunt în greutăţi”, menţionează Lili Mardare.

 

Comentarii