Cozmâncă nu l-a făcut de râs pe Moroşanu

marți, 02 august 2016, 01:43
2 MIN
 Cozmâncă nu l-a făcut de râs pe Moroşanu

 Tânărul “scorpion” ieşean s-a luptat de la egal la egal cu turcul Aygun

 

Luptătorul ieşean Sebastian Cozmâncă, înlocuitorul lui Cătălin Moroşanu, a fost aproape de a produce surpriza în gala Superkombat de la Mamaia, sâmbătă, însă a fost învins în cele din urmă de turcul Murat Aygun, după extra-round. În main event, după trei runde, arbitrii judecători au decis o rundă suplimentară, acolo unde s-a impus Murat Aygun, care rămâne astfel neînvins în carieră. "Îl vreau pe Moroşanu acum! O să-l fac KO", a spus Aygun.  Constănţeanul Eduard Chelariu şi Amansio Paraschiv au reuşit să obţină victorii spectaculoase prin KO la Mamaia, acolo unde au fost prezenţi peste 2.000 de spectatori, printre care fundaşul francez Bacary Sagna (Manchester City), vicecampion european vara aceasta, şi legenda K-1 Peter Aerts.
Transmis în direct în 95 de ţări, evenimentul care a fost parte din calendarul Mamaia Style, ca urmare a parteneriatului cu Asociaţia Litoral Delta Dunării, a programat nu mai puţin de 11 meciuri. Victorie prin KO a obţinut şi Robert Constantin, stabilit în Italia, care l-a învins în repriza a doua pe Andrei Şugăr, fostul component al naţionalei de rugby U-20.  "Am fost şi acum doi ani la Superkombat, s-a întâmplat ca şi acum să urc în ring tot la Alex Filip. îmi place Mamaia, vin aici mereu, sunt mereu bine primit, sunt fan", a spus Bacary Sagna, completat de Peter Aerts, triplul campion mondial K-1: "E prima oară când vin în România, câţiva dintre sportivii de aici sunt foarte buni şi de mare viitor. Sper să mă reîntorc cât mai curând la o gală Superkombat."
Următoarea gală Superkombat este programată în această sâmbătă, pe Galionul din Comăneşti, acolo unde sunt aşteptaţi peste 20.000 de spectatori la ultimul meci din cariera lui Ionuţ Iftimoaie, contra spaniolului Jorge Loren, pentru titlul mondial la categoria super cruiser.  

 

Comentarii