CSMS Iaşi reia astăzi antrenamentele. Aflaţi ce ţinte mai are clubul din Copou pentru întărirea lotului.

miercuri, 18 iunie 2014, 01:42
1 MIN
 CSMS Iaşi reia astăzi antrenamentele. Aflaţi ce ţinte mai are clubul din Copou pentru întărirea lotului.

 
 
 
Vacanţa de vară a luat sfârşit pentru CSMS Iaşi. După doar zece zile de repaus, fotbaliştii ieşeni vor relua astăzi antrenamentele. “Miercuri, la ora 18, lotul de jucători este chemat la stadion, Cupa Ligii şi reluarea campionatului la sfârşitul lunii viitoare forţându-ne să revenim repede la treabă” a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, care a dat drept certă prezenţa la reunire a lui Lucian Cristian Munteanu: “Am negociat cu mai mulţi jucători, câţiva sunt foarte aproape de noi. Certă este sosirea lui Cristi Munteanu, care e liber după plecarea de la Săgeata Năvodari, şi cu care ne-am înţeles. E posibil ca miercuri dimineaţă să mai rezolvăm şi alte achiziţii”.
După cum v-am informat, foarte aproape de CSMS mai sunt Milan Mitic (FCU Craiova) şi Davide Dias (FC Braşov). Şanse de a ajunge în Copou are

şi fostul portar al Oţelului Galaţi, Branko Grahovac, care a jucat în acest an în Turcia, la Kahramanmaraşspor, cu care s-a negociat după blocarea tratativelor cu Dolha şi Ionuţ Voicu (Rapid). Iaşul mai caută un mijlocaş de creaţie şi un atacant rutinat, Temwanjera (FC Vaslui) fiind una din variantele luate în calcul.

 

Comentarii