Cursuri de limbi străine pentru ieşeni, contra cost, la Universitate

marți, 31 octombrie 2017, 20:28
1 MIN
 Cursuri de limbi străine  pentru ieşeni, contra cost,  la Universitate

Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al Universităţii „Al.I. Cuza“ prelungeşte perioada de înscriere pentru noua sesiune de cursuri de limbi străine până pe 10 noiembrie. 

Astfel, ieşenii care doresc să înveţe limbile engleză, germană, franceză, italiană şi spaniolă la nivelul A1, dar şi limba engleză la nivelurile superioare – A2, B1 şi B2, au posibilitatea de a se înscrie la biroul centrului din Complexul universitar Titu Maiorescu, vizavi de Căminul C5, de luni până vineri. Cursurile nu sunt gratuite, iar tarifele prevăd 290 de lei pentru elevi, studenţi, masteranzi, doctoranzi şi angajaţi ai UAIC, pe baza unei adeverinţe care să dovedească statutul celui înscris.

În acelaşi timp, alte persoane care doresc să urmeze cursurile trebuie să plătească 470 de lei. Acestea au durata de 30 de ore, cu excepţia germanei, unde modulul este de 72 de ore. Centrul oferă şi posibilitatea organizării cursurilor de pregătire a examenelor internaţionale – IELTS, Cambridge, Toefl, doar că aici tarifele sunt doar pentru module de studiu de 30 de ore şi sunt mai mari: 390 de lei pentru elevi, studenţi şi restul categoriilor enumerate anterior, şi 570 pentru alte persoane. Cursurile se desfăşoară în Corpul R al UAIC, clădirea Telekom din Fundaţie, de două ori pe săptămână, câte două ore pe zi.

 

 

Comentarii