De ce întârzie mereu? Putin l-a lăsat pe Papa să-l aştepte 50 de minute

luni, 02 decembrie 2013, 19:27
1 MIN
 De ce întârzie mereu? Putin l-a lăsat pe Papa să-l aştepte 50 de minute

Vladimir Putin are un obicei deja cunoscut de toată lumea: întârzie la mai toate întâlnirile la nivel înalt. Ultima "victimă": Papa Francisc.

 

Vladimir Putin a întârziat 50 de minute la recenta întâlnire cu Papa Francisc I. La Vatican n-a fost mare deranj, probabil organizatorii au anticipat. Dar la o întîlnire cu preşedintele Coreei de Sud, Park Geun-hye, a ieşit mare deranj pentru o întârziere de 30 de minute. Presa coreeană a titrat: Domnule Putin, să vii la timp data viitoare. Putin s-a justificat spunând că a stat de vorbă pe drum cu nişte pasionaţi de arte marţiale.

Alte întârzieri: 4 ore la o întâlnire cu preşedintele Ucrainei, Victor Ianukovici; 14 minute la întrevederea cu Regina Elisabeta II; 40 de minute la o discuţie cu Angela Merkel în 2012; trei ore la discuţiile despre Siria cu secretarul de stat John Kerry.

Apropiaţii spun că întârzierile se datorează unor documentări încăpăţânate, verificarea surselor înainte de întâlniri. Rudele spun că a fost mereu în întârziere de mic copil. Criticii spun că e pur şi simplu o demonstraţie de forţă.

realitatea.net

 

Comentarii