Dinamo s-a apucat de transferuri

miercuri, 28 iunie 2017, 01:43
3 MIN
 Dinamo s-a apucat de transferuri

 După portughezul Salomao, “câinii” vor un atacant de la Juventus, Francesco Margiotta. Hoban s-a repatriat la CFR Cluj

 
* Mijlocaşul portughez Diogo Ferreira Salomao, care a jucat ultima dată la echipa Mallorca în liga secundă spaniolă, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia Dinamo Bucureşti, a anunţat, ieri site-ul oficial al grupării dinamoviste. Diogo Ferreira Salomao a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi se va alătura lotului dinamovist în stagiul de pregătire în Slovenia. În acelaşi timp, oficialii clubului Dinamo Bucureşti s-au interesat de atacantul echipei Juventus Torino, Francesco Margiotta, care în sezonul prececedent a fost împrumutat la formaţia elveţiană FC Lausanne. Margiotta a marcat opt goluri în 18 meciuri jucate la Lausanne, dar la începutul anului a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, a fost operat la Torino şi nu a mai jucat până la finalul sezonului. Dinamo Bucureştii încearcă să încheie cât mai repede transferul, în timp ce Juventus Torino şi jucătorul îşi doresc mai mult timp de gândire. De serviciile atacantului italian mai sunt interesat câteva cluburi din Serie B, printre care şi Ascoli, dar şi FC Lausanne care vrea să-i prelungească împrumutul. Francesco Margiotta, în vârstă de 23 de ani, este un produs al clubului Juventus Torino şi a mai fost împrumutat la formaţiile Carrarese, Venezia, Monza, Real Vicenza şi Santarcangelo.
* Formaţia CFR Cluj a anunţat, ieri, că mijlocaşul Emanuel Culio a revenit la echipa ardeleană, informează clubul clujean. Emanuel Culio revine la echipa din Gruia după 6 ani. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani. El a evoluat ultima oară la formaţia Mallorca.Tot la CFR Cluj a sosit şi internaţionalul Ovidiu Hoban, care a evoluat recent în Israel la Hapoel Be’er Sheva.
* FC Viitorul a învins, echipa NK Celje, de pe locul 5 din Slovacia, scor 3-2, într-un meci din cantonamentul din Slovenia, informează gruparea constănţeană. Pentru FC Viitorul au marcat Alexandru Cicâldău a marcat în minutele 31 şi 35 şi Alexandru Stoica, în minutul 70. Golurile echipei slovene au fost înscrise de Lupeta (’45) şi Bizjak (’61).  În  următorul meci, FC Viitorul va juca, joi, cu NK Aluminij (Slovenia, locul 9) şi tot joi cu FC Viitorul – Amkar Perm (Rusia, locul 10).
* Oficialii clubului FCSB au anunţat pe site-ul oficial, că au decis să anuleze meciul amical cu echipa urcaineană Şahtar Doneţk, deoarece elevii lui Nicolae Dică ar fi trebuit să parcurgă o distanţă prea mare. În locul întâlnirii cu Şahtar Doneţk, FCSB va juca o partidă amicală cu Team Regio Arnhem, o selecţionată a jucătorilor liberi de contract din Olanda. Partida se va juca fără spectatori, ca urmare a restricţiilor impuse de către autorităţile din Slovenia. Şi CFR Cluj a anulat meciul amical pe care trebuia să-l dispute astăzi cu echipa sârbă Partizan Belgrad. în locul acesteia, clujenii vor întâlni, de la ora 18.00, formaţia rusă Anji Mahacikala. în plus, clujenii au mai stabilit o partidă amicală, pentru 4 iulie, cu echipa sârbă FK Vozdovac. 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii