El este ieşeanul care a câştigat campionatul de schimbat roata

joi, 28 septembrie 2017, 12:29
1 MIN
 El este ieşeanul care a câştigat campionatul de schimbat roata

Zilele trecute, în oraşul nostru a avut loc TyreChallenge, un eveniment care s-a organizat în opt oraşe din ţară, insclusiv la Iaşi. Andrei Delescu este cel care a câştigat concursul la noi, cu un timp de 2:18 secunde. 

Pe locul doi s-a clasat Emanuel Luca, cu 2:30 iar pe locul trei George alexandru Saramet, cu 2:34 secunde. La Iaşi au participat opt concurenţI, care au schimbat roata de rezervă a maşinii într-un timp cronometrat de specialiştii evenimentului.

TyreChallange a ajuns anul acesta la cea de-a II-a ediţie şi a oferă posibilitatea de a arăta abilitatea fiecarui posesor de maşină, în ceea ce priveşte schimbarea roţii de rezerva. Evenimentul a avut loc în  parcarea din spatele clădirii Romtelecom, de pe strada Lăpuşneanu.  În competiţia compionatului naţional de viteză la montarea roţii de rezervă a maşinii au participat concurenţi şi în Timişoara, Sibiu, Reşiţa, Cluj, Iaşi, Oradea şi Braşov. În această perioadă sunt programate concursuri similare şi în alte ţări precum Slovacia, Croaţia şi Ungaria. Menţionăm faptul că sâmbăta trecută s-au desfăşurat deja concursurile din Nürburgring, Germania, din Austria (Viena) şi Serbia (Beograd şi Novi Sad). Premiul naţional a fsot un set de cauciucuri pus la dispoziţie de organizatori în colaborare cu producătorul Continental. Ideea s-a născut anul trecut la Timişoara, iar de aici s-a extins şi în ţările menţionate mai sus. 

Comentarii