Erotism şi eroism

duminică, 15 mai 2016, 09:23
3 MIN
 Erotism şi eroism

* În ultimii ani, pentru mulţi compatrioţi perioada asta era cunoscută ca fiind cea a erotismului adus la cel mai înalt nivel, fiindcă se organiza Eros Show, târg plin de ispite interzise minorilor etc. N-am auzit să se organizeze şi Eros Show 2016; o fi din cauză că e campanie electorală şi, cum politica şi pornografia sunt aproape la fel, ar fi redundant să se bage bani şi pentru a doua. Spiritul erotic românesc n-a pierit, dar se zbate să supravieţuiască şi să convieţuiască împreună cu cel politic:

* Primarul din Consumatori, care candidează pentru un nou mandat, a profitat din plin de faptul că localitatea a fost inundată: la faţa locului au apărut cameramanii unor televiziuni prietene, care au filmat localnicele cum înotau printre case şi cum îşi storceau bundiţele, pe uscat, după ce îşi salvaseră nişte găini de la înec, iar la jurnalele de ştiri din aceeaşi seară au fost difuzate ample materiale, cu explicaţiile "Prin grija partidului nostru, preocupat şi de distracţia populaţiei, a fost organizat un inedit concurs de tricouri ude, spre deliciul spectatorilor de sex masculin; toţi participanţii declară că veselia a fost ca la ea acasă!".

* Şi primarul din Dăunători, domnul Terente Cupidone, a încercat să îmbine cele două evenimente importante ale perioadei, campania electorală şi erotismul, aşa că a organizat o manifestare cu titlul "Femeile de lângă noi, cele mai frumoase!"; cu acest prilej, a adunat alegătorii şi le-a împărţit fleici şi băutură la discreţie. Unii adversari politici au făcut reclamaţie, dar domnul Cupidon a răspuns că "Asta nu are treabă cu campania electorală, ci cu erotismul, fiindcă se ştie că nu există pe lume femeie urâtă, neatrăgătoare, ci doar băutură puţină!".

* Mai mulţi bărbaţi şi flăcăi buni de însurat din comuna Datornici, aflaţi la terasa din faţa bufetului "La Caietul Gros", s-au putut delecta, preţ de câteva minute, cu un inedit număr de strip-tease prezentat de consăteanca lor Tatiana Cârcă, 95 de ani, care venea de la cosit şi s-a oprit brusc în faţa edificiului, lângă şanţul de pe marginea drumului, şi-a scos întâi bundiţa şi flaneaua, apoi şi-a zvârlit cât colo gumarii şi şosetele de lână, apoi cu o mână tremurândă şi-a dat jos pantalonii de trening şi tocmai se pregătea să-şi scoată izmenele – totul, pe un fond muzical de dârle antrenante, de la terasă. Până la urmă, doamna a reuşit să captureze şi să fugărească şoricelul care îi intrase în lenjeria intimă.

* Şi partea bărbătească din localitatea Mahmuri a asistat la o manifestare aflată sub semnul erotismului: o trântă în noroi între două localnice. Ele nu şi-au smuls reciproc costumele de baie, ca în spectacolele pentru adulţi, foarte gustate de o anumită parte a publicului, ci şi-au smuls reciproc părul şi s-au pocnit cu lătunoaie şi cărămizi, până când şi-au scos incisivii, şi-au învineţit ochii şi şi-au umflat (tot reciproc) nasurile. Se pare că n-a fost vorba despre un spectacol de dragul artei, ci că una a prins-o pe cealaltă cu bărbatul ei, în beci, consumând împreună…

* Primarul orăşelului de provincie Bugetari a auzit şi el, de pe undeva, despre un aşa-zis festival erotic, dar fiind surd şi refuzând să poarte aparat auditiv, ca să nu audă cum îl înjură alegătorii, a înţeles greşit "festival eroic", deci s-a oferit imediat să organizeze şi el aşa ceva, că tot aşteaptă alegătorii manifestări electorale. Din nefericire, şeful său de la judeţ, pe linie de partid, este la fel de surd, aşadar în loc de "festival eroic" a înţeles greşit, la telefon, "festival erotic", şi a leşinat.

 

 

Comentarii