Felicia Filip, în concert caritabil la Iaşi. Banii vor fi donaţi copiilor orfani

marți, 05 mai 2015, 20:13
1 MIN
 Felicia Filip, în concert caritabil la Iaşi. Banii vor fi donaţi copiilor orfani

Pe ideea că muzica deschide inimi, un grup de masteranzi de la specializarea Marketing, din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor organizează un concert caritabil având-o ca invitat special pe cunoscuta soprană Felicia Filip.

 „Suflete pe portativ“ va avea loc luni, 18 mai, de la ora 19 la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Accesul la eveniment se va face pe baza unor bonuri de donaţie în valoare de 50 de lei, care pot fi achiziţionate începând de joi, 7 mai din Teo’s Cafee în intervalul 15:30-20:30 din Palas Mall, Centrul Comercial Felicia şi ERA Shopping Park.

Pentru studenţii şi elevii care se prezintă cu carnetul de studii, preţul bonului de donaţie este de 25 de lei.
Pentru mai multe informaţii şi rezervări puteţi suna la numărul de telefon 0729/295.125. Donaţiile obţinute în urma organizării acestui eveniment vor fi folosite pentru a susţine educaţia copiilor de la Centrul de zi „Sfânta Marina“, din cadrul Fundaţiei Solidaritate şi Speranţă, prin achiziţionarea de rechizite, jocuri educative, calculatoare, haine şi alte lucruri absolut necesare creşterii şi dezvoltării lor normale.

În deschiderea evenimentului va cânta trupa Transition care va încânta inimile publicului prin vibraţiile celor patru naiuri susţinute de ritmul tobelor puternice şi a unei chitare. Va urma apoi Andrei Nastase, student la Universitatea de Arte „George Enescu“, care va susţine un moment la pian.

 

Comentarii