Fetiţa de 4 ani lovită la Valea Adâncă a murit

vineri, 26 aprilie 2013, 01:50
1 MIN
 Fetiţa de 4 ani lovită  la Valea Adâncă a murit

UPDATE

Fetita de patru ani lovita la Valea Adanca a murit. Ea a facut stop cardio respirator si, in ciuda eforturilor medicilor, micuta nu a mai fost salvata.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Fetiţa de numai patru ani care a fost lovită de un autoturism în Valea Adâncă, Miroslava, se zbate între viaţă şi moarte. Aceasta a ajuns întâi la Spitalul de Copii „Sf. Maria“, apoi a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie, unde se află şi acum internată, în stare extrem de gravă, în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Fetiţa a intrat în stop cardio-respirator imediat ce a fost lovită de autoturism şi s-au aplicat manevre de resuscitare pentru a o ţine în viaţă. „Pacienta este încă în comă profundă, a suferit multiple leziuni cranio-cerebrale, toracice şi abdominale. Prognosticul este foarte rezervat cu privire la şansele sale de supravieţuire“, a declarat dr. Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.
Pe numele şoferului s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit poliţiştilor, acesta nu era băut.

Comentarii