Gigi Becali de Lyon

sâmbătă, 30 august 2014, 01:44
2 MIN
 Gigi Becali de Lyon

Preşedintele grupării franceze, Jean-Michel Aulas a găsit vinovatul pentru eliminarea din Liga Europa :jucătorul de rezervă Danic, pe care l-a criticat în public

 

 
Preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, l-a criticat public pe Gael Danic pentru evoluţia lui din meciul cu Astra, iar presa franceză a speculat că în această situaţie mijlocaşul nu mai are niciun viitor pe Stade Gerland şi că trebuie să profite de ultimele zile de "mercato". "Nu am nimic să le reproşez jucătorilor, cu excepţia unuia…", a scris Aulas pe Twitter, imediat după meciul de la Giurgiu, încheiat cu 1-0 în favoarea francezilor, o victorie insuficentă pentru calificarea în grupele Ligii Europa. Apoi, la microfonul televiziunii clubului, Aulas a risipit misterul: "Am văzut lucruri inacceptabile pe banda stângă după ce a intrat Danic". "Nu vreau să fac o analiză individuală, dar preşedintele are o mare experienţă…", a răspuns antrenorul Hubert Fournier, când a fost întrebat de Danic.
Nu numai jurnaliştii francezi sunt de părere că Danic va plecă repede de la Lyon, ci şi fostul internaţional Gregory Coupet, care consideră că preşedintele Aulas nu ar fi trebuit să facă asemenea declaraţii. "Eu nu înţeleg această situaţie a lui Danic. Eu cred că este un bun jucător şi a meritat investiţia. El a jucat slab, dar nici titularul Ghezzal nu a reuşit o performanţă extraordinară. Nu ştiu dacă sunt şi alte lucruri pe care nu le cunoaştem, dar cred că este foarte dur să critici aşa. Nu sunt de acord cu o astfel de atitudine. Dacă aş fi în locul lui Danic, aş face orice să plec, pentru că la Lyon este mort", a spus, la RMC, fostul portar, care a jucat nouă ani pe Stade Gerland.
Danic, 32 de ani, a fost cumpărat în vara anului 2013, de la Valenciennes, pentru suma de 800.000 de euro, şi rolul său era de a aduce experienţă şi calitate tehnică în cadrul unui colectiv tânăr, însă mijlocaşul francez nu a evoluat decât în zece partide pentru OL.
 

 

 

 

Comentarii