Grabă sau teribilism? A depăşit trei autoturisme pe linia continuă în Iaşi

luni, 07 iulie 2014, 01:56
1 MIN
 Grabă sau teribilism? A depăşit trei autoturisme pe linia continuă în Iaşi

Nu mai puţin de 95 de sacţiuni au fost date şoferilor în trafic la sfârşit de săptămână.

Poliţiştii rutieri au organizat la finele săptămânii trecute o acţiune pentru de­pistarea şoferilor care încalcă normele rutiere.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi anunţă că au fost aplicate 95 de sancţiuni contraven­ţio­nale, în valoare de 27.740 lei. Poliţiştii au sancţionat 48 de şoferi care au încălcat regimul legal de viteză şi 3 şoferi care au efectuat depăşiri nelegale. Au fost reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere, 2 plăcuţe cu numere de înmatriculare şi un certificat de înmatriculare.

„Spre exemplu, a fost depistat conducătorul unui auto C. Nicolae, de 28 de ani, din Fălticeni, judeţul Sucea­va, care conducea pe raza localităţii Costeşti cu viteza de 101 km/h, control radar, limita legală fiind de 50 km/h. Şoferul a fost sancţionat cu 810 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării“, au precizat poliţiştii.

Un alt şofer, de 57 de ani, din Tomeşti, a fost depistat în timp ce depă­şea trei autoturisme pe marcajul conti­nuu. El a fost amendat cu 360 de lei şi i s-a reţinut permisul.
 

Comentarii