Iaşul va fi împânzit cu 50 de panouri şi 80 de stâlpi ornamentali

vineri, 21 octombrie 2016, 01:56
2 MIN
 Iaşul va fi împânzit cu 50 de panouri şi 80 de stâlpi ornamentali

 Motivaţia Primăriei: pentru a preveni afişajul pe clădiri şi pentru a înlocui actualii stâlpi degradaţi

Primăria va monta pe străzile Iaşului zeci de panouri de informare. În acest sens, municipalitatea a lansat o procedură de licitaţie şi vor fi achiziţionate 50 de panouri şi 80 de stâlpi ornamentali. Valoarea contractului a fost estimată la suma de 760.000 lei, fără TVA. „Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, pentru o bună informare a acestora, şi pentru a preveni afişajul pe clădiri, pe împrejmuiri în locuri impropriu amenajate propunem achiziţia unui număr de 50 de panouri de informare“, se arată în caietul de sarcini aferent licitaţiei.

Specialiştii municipalităţii nu au precizat şi ce tip de informaţii vor fi disponibile prin intermediul panourilor. În cazul achiziţiei stâlpilor ornamentali, reprezentanţii Primăriei au explicat că, în unele esplanade şi parcuri de agrement, stâlpii actuali sunt degradaţi, insuficienţi, sau lipsesc. „Pentru a asigura iluminatul pe timpul nopţii în parcuri şi pe esplanade, propunem achiziţia unui număr de 80 de stâlpi de iluminat ornamentali cu două braţe“, se precizează în documentaţia de atribuire.

Fiecare panou de informare ar urma să aibă o lungime de 1,1 metri şi o înălţime de 2,6 metri, iar stâlpii de susţinere vor fi confecţionaţi astfel încât să poată fi montaţi pe fundaţii de beton. În cazul stâlpilor, înălţimea prevăzută este de 7,25 metri şi vor fi făcuţi din aliaj metalic. „În vederea întocmirii unei oferte corecte, ofertanţii sunt invitaţi la o dată stabilită de comun acord pentru a viziona produse asemănătoare care fac obiectul prezentei licitaţii la sediul Primăriei Municipiului Iaşi“, se mai arată în caietul de sarcini. Firmele interesate să depună oferte pot face acest lucru până pe 28 noiembrie, iar un câştigător va fi stabilit până la mijlocul lunii decembrie. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii