Ieşeni, aveţi şanse să vă angajaţi pe vase de croazieră! Mergeţi la interviu!

miercuri, 25 martie 2015, 17:22
3 MIN
 Ieşeni, aveţi şanse să vă angajaţi pe vase de croazieră! Mergeţi la interviu!

Sâmbătă şi duminică, 28 şi 29 martie 2015, în Atriumul Palas Mall se va desfăşura evenimentul „Cruise Line Jobs & Career Fair”. Evenimentul este organizat de Job Selection Braşov, cea mai mare companie din România de recrutare a personalului hotelier pentru vase de croazieră.

Compania selectează personal hotelier pe vase de croazieră, având peste 200 de joburi disponibile, mai ales pentru poziţiile de ospătar şi ajutor de ospătar. În această perioadă, compania recrutează şi personal medical – kinetoterapeuţi, asistenţi medicali şi medici din toate specializările – pentru spitale din Franţa şi Anglia.

Pe de altă parte, studenţii şi absolvenţii facultăţilor cu profil tehnic sunt aşteptaţi la JobShop®.

Până sâmbătă, 28 martie, BEST Iaşi organizează ediţia cu numărul XV a evenimentului naţional de carieră JobShop®. Târgul este un eveniment care se adresează studenţilor şi absolvenţilor facultăţilor cu profil tehnic, oferindu-le oportunitatea de a verifica piaţa locurilor de muncă din domeniu şi de a comunica în mod direct cu reprezentaţii companiilor participante.

"În cea de a doua şi a treia zi a evenimentului, pe 26 şi 27 martie, ai ocazia de a participa la Zilele de Standuri din cadrul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, unde vei afla detalii despre locurile de muncă şi internship-urile disponibile într-o companie direct de la reprezentanţii ei", au indicat organizaţii.

Evenimentul naţional de carieră JobShop® îşi propune facilitarea colaborării dintre studenţi, companii şi Universitate, cu scopul de a îndeplini nevoile profesionale ale studenţilor şi absolvenţilor şi de a-i aduce pe aceştia mai aproape de job-ul dorit, susţin organizatorii.

"JobShop® le oferă studenţilor şi absolvenţilor oportunitatea de a interacţiona în mod direct cu reprezentanţii companiilor, în vederea formării, dezvoltării şi pregătirii lor pentru o viitoare carieră", au subliniat aceştia.

În acest sens, cei interesaţi de un loc de muncă au posibilitatea de a participa la mai multe activităţi din cadrul evenimentului. Spre exemplu, JobShop Café, o activitate prin care studenţii sunt aduşi mai aproape de angajatori, având oportunitatea de a purta o conversaţie deschisă cu reprezentanţii companiilor într-un mediu non-formal, la o cafea.

O altă activitate din cadrul proiectului este "Cariere de succes", desfăşurată sub forma unui discurs oratoric, susţinut de antreprenori, lideri, experţi în domeniu, pe tema succesului în carieră, urmată de o discuţie liberă între aceştia şi studenţi.

De asemenea, foarte util este atelierul tehnic, activitate cu caracter practic ce vine în sprijinul studenţilor cu scopul de a-i pregăti sau testa în diferite domenii şi, nu în ultimul rând, Zile de Standuri, ce au ca scop prezentarea detaliată a companiilor şi a beneficiilor pe care le au de oferit studenţilor.

Evenimentul este organizat de BEST (Board of European Students of Technology), o organizaţie europeană de voluntariat, apolitică şi non-profit, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai Universităţilor Tehnice din întreaga Europă. Înfiinţată în anul 1989 la Berlin, BEST are ca obiectiv facilitarea comunicării şi dezvoltării studenţilor din Europa, prin susţinerea multiculturalităţii şi prin oferirea unei educaţii complementare.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii