Încă o modificare

luni, 19 august 2013, 01:50
2 MIN
 Încă o modificare

CSMS Iaşi va juca astăzi, la Chişinău, de la ora 17:30, cu FC Costuleni, un meci amical

 
CSMS Iaşi va disputa astăzi al treilea joc de verificare în cantonamentul pe care-l efectuează, începând de lunea trecută, în Republica Moldova. Deşi iniţial s-a anunţat că Iaşul va întâlni pe Zimbru II Chişinău, iar apoi pe FC Sfântu Gheorghe, până la urmă adversarul de astăzi va fi FC Costuleni. “Când am plecat din ţară, ştiam că întâlnim pe Zimbru II în al treilea test. Spre sfârşitul săptămânii se bătuse palma cu FC Sfântu Gheorghe. Până la urmă vom juca luni în compania echipei FC Costuleni, care e mai puternică decât celelalte două echipe cu care am tratat să jucăm. Ultimul meci amical din Moldova, cu FC Tiraspol, rămâne în picioare, urmând a se juca miercuri”,  a anunţat preşedintele clubului ieşean, Florin Prunea, care se va deplasa astăzi la Chişinău, acolo unde se dispută jocul amical amintit.
FC Costuleni activează în prima ligă a Republicii Moldova, sezonul trecut fiind încheiat de formaţia cu care CSMS va juca pe locul VIII, într-un eşalon care conţine 12 cluburi.

Prunea a mai precizat că următoarele mutări vor fi făcute şi în funcţie de ceea ce va găsi la Chişinău: “Am fost în dialog permanent cu antrenorul Costel Enache, ştiu că sunt condiţii excelente. Când ajung la Chişinău, voi simţi şi eu pulsul echipei. Căutăm în continuare soluţii de a întări lotul pe posturile de atacant şi de stoper. Voi vedea exact care e şi situaţia lui Lepmets, pentru a şti ce facem cu postul de portar, un sârb, care a fost în Moldova, necorespunzând aşteptărilor” a spus fostul internaţional, care a fost săptămâna trecută în Albania în calitate de delegat UEFA la un meci.

Comentarii