Inimaginabil: copilă de 8 ani violată lângă mama beată

marți, 25 octombrie 2016, 01:57
3 MIN
 Inimaginabil: copilă de 8 ani violată lângă mama beată

Promiscuitate cumplită: după ce i-a murit soţul, o femeie a început să se iubească cu fostul cumnat. Victimă a căzut copila de 8 ani a femeii, care a fost violată de noul iubit al mamei în timp ce aceasta, din cauza alcoolului, dormea chiar pe acelaşi pat. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au finalizat ieri un dosar şocant, în care victimă este o copilă de doar 8 ani. Aceasta a fost violată de concubinul mamei, fiind supusă la perversiuni sexuale în timp ce cea care i-a dat viaţă dormea din cauza consumului excesiv de alcool. Vasile Mocanu a fost arestat preventiv şi a fost trimis în judecată pentru viol în formă continuată. 

Potrivit rechizitoriului, victima din acest caz, C.I., alături de fratele ei geamăn şi o altă soră de 12 ani, se află în îngrijirea mamei, Irina M., după ce, în iulie 2016, tatăl a decedat. Încă înainte de moartea bărbatului, Irina M. a început o relaţie de concubinaj cu fostul ei cumnat, Vasile Mocanu, la casa căruia mergea frecvent. 

În iunie 2016, mama victimei a consumat în exces băuturi alcoolice şi, din cauza stării de ebrietatea, a adormit în locuinţa concubinului ei, în timp ce gemenii săi, printre care şi victima, se jucau în curtea casei lui Mocanu. „La un moment dat, persoana vătămată a intrat în locuinţă pentru a bea apă, aici fiind abordată de unchiul său, inculpatul Vasile Mocanu. Acesta a luat partea vătămată de braţ, obligând-o să meargă într-o cameră unde s-a întins pe pat şi i-a cerut minorei să se aşeze deasupra. Pe acelaşi pat dormea mama victimei, aflată în stare de ebrietate.Procurorii mai notează că Mocanu i-a promis fetei că îi va da o ciocolată, însă, văzând că aceasta refuză să întreţină raporturi sexuale orale cu el, a forţat-o. După consumarea actului sexual oral, inculpatul a încercat să întreţină şi un raport sexual normal, care nu s-a consumat întrucât persoana vătămată acuza dureri şi a început să plângă“, au mai spus procurorii.

La scenă a asistat şi fratele geamăn al victimei, care, la rândul său, a alertat-o pe sora de 12 ani. Cu toate acestea, povestea a ieşit la iveală abia mai bine de o lună mai târziu, pe 31 august, atunci când o altă soră a victimei, de 20 de ani, a venit acasă din străinătate şi a aflat ce s-a întâmplat. Ea a fost cea care a şi anunţat Poliţia. Victima a fost audiată în prezenţa specialiştilor de la Protecţia Copilului, anchetatorii folosind păpuşi din recuzită pentru a putea afla ce s-a întâmplat când a fost violată. Mărturiile minorei sunt de-a dreptul şocante, neputând fi reproduse. Vasile Mocanu a fost arestat la începutul lunii septembrie. 

Comentarii