Între noi, codaşele!

sâmbătă, 20 decembrie 2014, 02:42
2 MIN
 Între noi, codaşele!

 

CS Universitatea Cluj – Penicilina Iaşi, astăzi, de la ora 14:00, în etapa a XI-a a Diviziei A1 de volei feminin

 
Înfrângerea la limită, dar totuşi, meritată a voleibalistelor patronate de Antibiotice SA în faţa echipei Medicina Târgu Mureş n-a rămas fără urmări în sânul formaţiei Penicilina. Antrenorii Rareş Puni şi Tatiana Popa au intensificat ritmul pregătirilor, considerând în mod firesc că victoria este absolut necesară în partida din ultima etapă a turului, de la Cluj, iar o înfrângere pe Someş în faţa ultimei clasate ar însemna complicarea serioasă a şanselor Penicilinei de a rămâne pe prima scenă a voleiului feminin. Pe plan administrativ, cei doi tehnicieni şi preşedintele Vasile Stîngă au luat decizia de a se renunţa la jucătoarea Liliana Curcă, adusă la începutul acestui sezon, care a avut o comportare oscilantă, în orice caz sub nivelul speranţelor care s-au pus în ea. Jucătoarea a fost lăsată în afara lotului şi, în perioada de pauză, se va încerca să fie transferată. La Cluj nu va fi prezentă nici Iuliana Fîcă, uşor accidentată. În aceste condiţii, este de aşteptat ca Andra Streşină, ţinută în rezervă în ultimele partide, să revină ca titulară în partida de la Cluj, Mihaela Stîngă, Cristina Lungu, Melinda Şipoş, una dintre cele două Simone (Filip sau Mocanu) şi libero-ul Diana Studineanu fiind celelalte piese de bază ale Penicilinei.
Echipa Universitatea Cluj, antrenată de Dănuţ Ciontoş, nu este prea mult schimbată faţă de cea care, în primăvară, a participat la turneul de promovare de la Iaşi, arătându-se o formaţie de pepinieră. “U” Cluj ocupă locul XII (ultimul) în Divizia A1 de volei feminin, cu şase puncte, tot atâtea câte are Penicilina (locul X) şi Unic Piatra Neamţ (XI).
 
Partida de la Cluj va începe la ora 14:00, iar celelalte partide de astăzi ale ultimei etape a turului vor fi: CSM Târgovişte – CSM Lugoj, Unic Piatra Neamţ – CSM Bucureşti, SCMU Craiova – Ştiinţa Bacău şi Medicina Târgu Mureş – Dinamo Bucureşti. Partida CSM Satu Mare – Volei Alba Blaj se dispută mâiine, iar luni, de la ora 17:00 se joacă în Sala Polivalentă din Iaşi meciul Penicilina Iaşi – CSM Bucureşti, restanţă din etapa a VI-a
 

 

Comentarii